• 瀏覽: 2,197
  • 回覆: 7
呢間P記都好似開咗十年, 尋日行過見到圍晒木板, 又無話裝修, 恐怕都係結業.....

唔怪得我近日上去247, 突然多咗人參觀試玩啦!!!

呢間開左8年,上星期日執左,錦攪會唔會比24打死?郭天王都頂唔葡……

引用:
原帖由 滋陰滴滴牛 於 2022-6-23 19:41 發表
呢間開左8年,上星期日執左,錦攪會唔會比24打死?郭天王都頂唔葡……
咁大埔墟除咗24/7, 仲有一間Snap fitness, 大元街市隔離亦有一間健身中心, 都有好多選擇!!

不過我對好似8月開幕的東昌街康體大樓都有期待, 如果間健身室又闊又大就正囉!!!

引用:
原帖由 肥蜜蜂 於 2022-6-22 20:13 發表
呢間P記都好似開咗十年, 尋日行過見到圍晒木板, 又無話裝修, 恐怕都係結業.....

唔怪得我近日上去247, 突然多咗人參觀試玩啦!!!
六月十九已經係最後一天,我從未入過去但十七號都特登入去玩一次

引用:
原帖由 肥蜜蜂 於 2022-6-24 02:31 發表

咁大埔墟除咗24/7, 仲有一間Snap fitness, 大元街市隔離亦有一間健身中心, 都有好多選擇!!

不過我對好似8月開幕的東昌街康體大樓都有期待, 如果間健身室又闊又大就正囉!!!
我都估東昌街應該正嘅

引用:
原帖由 滋陰滴滴牛 於 2022-6-23 19:41 發表
八年咁少咩?

3個月免追租... 6月開始應該陸續執,轉晒Fit24(傳聞P記開)?

樂富係領展商場入面應該貴租
另外旺角個間幾年前sales話租了5年

引用:
原帖由 playst 於 2022-6-24 14:49 發表
3個月免追租... 6月開始應該陸續執,轉晒Fit24(傳聞P記開)?

樂富係領展商場入面應該貴租
另外旺角個間幾年前sales話租了5年
"24小時任玩"已經係大勢所趨, P記轉型都嫌佢遲咗啲.......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]