• 瀏覽: 8,921
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-6-23 09:39 發表

唔係全部商舖都係咁,你現在都仲見到陶寶有買嘅商舖,就係用正當手法去賣。
所以揾陶寶都要揾間有信譽嘅商舖購買。
真心…唔識係淘寶邊間舖叫有信譽。
我問過我老婆,佢玩淘寶比我多。我問佢點解有D會寫住「天貓」,係咪有信譽D?
佢話個D係會擺多D錢係度,類似有事俾人索償咁。因為門檻高D,邊常係比較正常做生意先會咁做。
不過昨晚睇希老闆條片都有講,當個D錢俾人CLAIM晒後,老闆都走路,一樣無仇報。
睇其他買家評語又可能做假,亦可能因為未爆大鑊所以未有投訴。
所以淘寶邊間有信譽,真係唔識分。

希治閣條片真係長知識

引用:
原帖由 hako 於 2022-6-23 11:58 發表
希治閣條片真係長知識
一時時啦!不過幾鍾意佢講野唔做作。
尋晚聽佢講大陸出個隻數碼飛機杯要實名登記APP,佢用唔到嬲豬豬咗。笑爆咀。

20年年中淘左3年gold再自己加$10上xgpu,暫時都無收到呢個被取消訂閱email

唔講就真係唔知有可能係賊贓,消費者𣎴知者不罪。若真係被取消咪用正價訂閱返lor,好小事黎

支持xgpu,實在太正

引用:
原帖由 ovshk 於 2022-6-22 23:33 發表

算好仁慈,以前xbox同ps5直頭ban左部機
Ban機就大0樂,因為買唔返

唔知淘寶買game又有冇類似問題

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-6-23 09:39 發表

唔係全部商舖都係咁,你現在都仲見到陶寶有買嘅商舖,就係用正當手法去賣。
所以揾陶寶都要揾間有信譽嘅商舖購買。
我買嗰間淘店都有份,但我早兩年買,貴貨嚟所以無事
另外個名單有嗰啲舖,我都買過game

引用:
原帖由 shinralf 於 2022-6-23 10:36 發表
之前呢個區見到啲人成日係咁推介邊度淘寶平俾埋LINK,依家被取消咗又話慘又盛,真係笑撚死人...! 本身正版GAME PASS 已經好平好抵每日兩三蚊都唔支持,學成蟲大哥話食話齋,中國人係要管的...! 
早兩年買真係無事啊,10年尾到期後再買過

引用:
原帖由 七個自我的樓主 於 2022-6-23 11:08 發表

咁又冇話既,有d師兄真係用左幾年都冇野,咁有平野用分享下好正常,當然冇人想點人去中招,我自己都買左個用,又係佢地幫我用ea呢升xgp既,不過仲用到,真係cut左唔比用既,咪比番千零蚊買過3年lo,三幾百都唔會有人點去追掛
我無事啊,到期後會再買。
依家買仲刺激,到吓會唔會出事

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2022-6-23 12:55 PM 發表

我買嗰間淘店都有份,但我早兩年買,貴貨嚟所以無事
另外個名單有嗰啲舖,我都買過game
邊度有"名單"睇?

引用:
原帖由 SupraRZ 於 2022-6-23 13:10 發表

邊度有"名單"睇?
喺fb睇過,但搵唔返

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2022-6-23 08:58 發表

我昨晚上YOUTUBE睇,希治閣都有講呢單野。
係咪就係好似師兄之前講,唔好用淘寶買GAMEPASS?
之前都唔明點解淘寶平咁多,又話係正版。聽完希治閣講先知原來佢地係不法盜用人地既信用卡大量買入,然後再係淘寶散貨。咁係咪即係可以叫賊贓?
慶幸近日比較忙,未有時間買,否則我都中招。都係好似師兄話齋,貴少少都幫襯有信譽既商舖,又唔係俾唔起。
呢個希治閣正宗白痴仔,之前日日話原神抄襲,任天堂都話原神冇抄襲,仲之所有大6野都抄,日日講大6野,唔知關佢咩事?

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2022-6-23 11:40 發表

真心…唔識係淘寶邊間舖叫有信譽。
我問過我老婆,佢玩淘寶比我多。我問佢點解有D會寫住「天貓」,係咪有信譽D?
佢話個D係會擺多D錢係度,類似有事俾人索償咁。因為門檻高D,邊常係比較正常做生意先會咁做。
不過昨晚睇希老闆條片都有講,當個D錢俾人CLAIM晒後,老闆都走路,一樣無仇報。
睇其他買家評語又可能做假,亦可能因為未爆大鑊所以未有投訴。
所以淘寶邊間有信譽,真係唔識分。
歐洲比人ban 仲多,唔見條柒頭講?

引用:
原帖由 annabb 於 2022-6-23 15:12 發表

呢個希治閣正宗白痴仔,之前日日話原神抄襲,任天堂都話原神冇抄襲,仲之所有大6野都抄,日日講大6野,唔知關佢咩事?
我之前都有訂閱佢
後來啲post成日講政治嘢
我就取消咗訂閱了

引用:
原帖由 hako 於 2022-6-23 15:22 發表

我之前都有訂閱佢
後來啲post成日講政治嘢
我就取消咗訂閱了
其實呢次xgpu出事,都吾關黑卡事,根本就系ms bug 既流動,令到奸商,從中受利,佢根本就冇查清楚呢次事件,就系度狗嗡,都系果句,搵得代購買野,就自然有風險,所以怕中伏都系買返港服

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]