• 瀏覽: 11,589
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
大 陸 工 入 返 大 陸 又 要 比 隔 離 費 

賺 埋 都 唔 夠 比 , 白 打 工 

矯枉過正嘅防疫手法去擦大陸鞋,賠上全澳門經濟真係痴L線

引用:
原帖由 MarkIV 於 2022-6-23 08:08 發表
有冇經濟學者話, 今趟抗疫, 澳門損失多少?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2022-6-23 08:17 發表

睇吓啲上市搏彩公司季報同現金流情況就明白有幾包皮環境!

其實都好應該要僱主比。好似香港外偏來港檢疫隔離費用,都係要僱主比。

引用:
原帖由 MarkIV 於 2022-6-23 08:08 發表
 你 都 轉 軚 。 

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2022-6-23 08:17 發表

今 次 幾 多 唔 係 重 點 , 最 大 問 題 係 睇 唔 到 前 景 。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-6-23 14:33 發表

你 都 轉 軚 。 
Bullshit! I only support for whatever is making sense!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2022-6-23 14:37 發表

Bullshit! I only support for whatever is making sense!
 我 吊 來 吊 去 又 迷 係 因 為 佢 地 唔 make sense.

引用:
原帖由 七叔 於 2022-6-23 08:29 發表
其實都好應該要僱主比。好似香港外偏來港檢疫隔離費用,都係要僱主比。
 政 苦 5 時 花 6 時 變 , 次 次 揾 顧 主 埋 單 , 當 顧 主 識 印 錢 咩 。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-6-23 14:42 發表

我 吊 來 吊 去 又 迷 係 因 為 佢 地 唔 make sense.
You were suggesting to reject the vaccination for Christ sake!  Tell me what sense and scientific evidence that you can base on in order to support this bloody theory?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-6-23 01:14 發表
https://www.youtube.com/watch?v=vWNzRLtn01Q
關中聯辦乜事?

引用:
原帖由 Bitcoin 於 2022-6-23 15:14 發表

關中聯辦乜事?

港 澳 事 務 唔 關 事 ? 

唔 通 去 美 國 領 事 管 .

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]