• 瀏覽: 9,735
  • 回覆: 75
消息未經聯盟確定
達拉斯用Boban Marjanovic+Marquese Chriss+Trey Burke+Sterling Brown+26號簽同火箭交易Christian Wood
拓荒者用交易特例(21M)+2025年公鹿首輪(1-4順位保護)+2022年二輪No.36 (交換2025年及2026年二輪籤)同活塞交易Jerami Grant+2022年二輪No.46

其實幾時開始正式交易??

7月6號先會正式,  中間都可以傾

引用:
原帖由 dolphindt 於 2022-6-23 12:08 發表
7月6號先會正式,  中間都可以傾
如果牽涉明天選秀權應該見選秀權已經轉變可以當交易已經成立

引用:
原帖由 fb07caec29aa8b 於 2022-6-23 08:42 發表
消息未經聯盟確定
達拉斯用Boban Marjanovic+Marquese Chriss+Trey Burke+Sterling Brown+26號簽同火箭交易Christian Wood
拓荒者用交易特例(21M)+2025年公鹿首輪(1-4順位保護)+2022年二輪No.36 (交換2025年及2026年二輪籤)同活塞交易Jerami Grant+2022年二輪No.46
交易特例都可以做交易

BTW Portland都唔知點砌

估唔到一個首輪就可以換走Grant...
我一直覺得Lakers應該用WB+2 picks換佢+添頭
做唔成呢單deal太可惜

引用:
原帖由 水留情 於 2022-6-23 17:18 發表
湖人班柒頭管理人交易操作,你係唔可以用正常思維去評估!!

引用:
原帖由 水留情 於 2022-6-23 17:18 發表
但拓荒有大美人、要神龜做乜

引用:
原帖由 噹勞得 於 2022-6-23 17:04 發表

交易特例都可以做交易

BTW Portland都唔知點砌
交易特例不能用來簽約自由球員,也不能和其他球員打包使用,而是只能再度完成一對一的交易。不過,一個交易特例可以拆分為多個使用,有效期為一年,超過一年自動作廢。
但拓荒者依個方案有D取巧唔知NBA比唔比

引用:
原帖由 fb07caec29aa8b 於 2022-6-23 22:03 發表

交易特例不能用來簽約自由球員,也不能和其他球員打包使用,而是只能再度完成一對一的交易。不過,一個交易特例可以拆分為多個使用,有效期為一年,超過一年自動作廢。
但拓荒者依個方案有D取巧唔知NBA比唔比
特例大多都係咁用, 紐約上季都係咁簽Fountier

Dallas, Portland都有so

想睇爛網同艾榮say goodbye

狀元竟然係 Banchero 

Lakers trade for pick No. 35 from Magic in 2022 NBA Draft

The Lakers have reportedly completed a trade for a second round pick in tonight’s 2022 NBA Draft, landing the 35th pick from Orlando.

Orlando Magic: Paolo Banchero

Oklahoma City Thunder: Chet Holmgren

Houston Rockets: Jabari Smith

Sacramento Kings: Keegan Murray 

Detroit Pistons: Jaden Ivey

Indiana Pacers: Bennedict Mathurin

Portland Trail Blazers: Shaedon Sharpe

New Orleans Pelicans: Dyson Daniels

San Antonio Spurs: Jeremy Sochan

Washington Wizards: Johnny Davis

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]