• 瀏覽: 19,689
  • 回覆: 42
傳聞在周××排隊買勞,只要另買多件刁陀或其它珠寶,就有機會3個月至半年用正價買到非炒款勞,大家有無試過。

精選汽車
會有人同你講到咁白?

引用:
原帖由 ming234 於 2022-6-23 09:49 發表
傳聞在周××排隊買勞,只要另買多件刁陀或其它珠寶,就有機會3個月至半年用正價買到非炒款勞,大家有無試過。
你去週xx買多啲珠寶 就唔使食骨都得添

邊有款係唔晒抄? 

乜都可以「有機會」㗎啦,同冇講冇乜分別

傳聞其他錶行,唔使排都可以買到非炒款,尤其阿伯金銀潤,現貨仲可以即買添 

引用:
原帖由 ming234 於 2022-6-23 09:49 發表
做到鑽石級會員就可以排到正價!

引用:
非炒款點解要排?

點解唔直接入去周xx問,係咪有骨餐食?

引用:
非炒款直接買就可以,不用排隊及買骨👌

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-6-23 14:22 發表

做到鑽石級會員就可以排到正價!
100萬即時做鑽石級VIP

人取我棄我放哂了…淨一隻自用…兩隻拖都放埋…早排高位…自己又要錢用

引用:
等到年尾再算 la, 到時可能大把貨

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2022-6-23 22:19 發表

等到年尾再算 la, 到時可能大把貨
同意…勞在心中…唔一定要即擁有或永遠唔賣

排隊=零成本,零成本AD做乜要揀你嚟賣比你呀!大家唔好再傻啦,留名只係R仔要求AD咁做,排得到香港水貨鋪執咗9成以上!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]