• 瀏覽: 57,047
  • 回覆: 15
  • 追帖: 2
+11
尋日返到屋企見到Chantel有啲拍拖相,原本覺得後生女拍下拖冇咩所謂
但後來有人放埋Chantel內衣照出黎就覺得好有問題,唔係因為覺得後生女影埋啲咁既相有問題
而係覺得痛心點解佢唔識好好保護自己,就算影黎比男朋友睇都唔應該令到比人有留底既風險囉
仲要都唔知係邊個爆料出黎,唔會係個男朋友仔掛?如果未分手既話爆料出黎對佢有咩好處?分左手先爆料都冇好處喎

唉,有啲朋友問點解咁大反應,因為見到Chantel拍拖就好似預視到將來自己個仔拍拖會唔會都係咁樣…
都有少少睇住佢大既感覺,所以先會留意同埋咁感慨…

引用:
原帖由 505249341 於 2022-6-23 12:02 發表

衰11犯法架
要相信Chantel

引用:
原帖由 怪物公司 於 2022-6-23 12:22 發表
Chantel仲hit過當年GEM
唱歌好聽,個樣都好sweet

引用:
原帖由 波波大波波 於 2022-6-23 14:52 發表
腿張開咩幻想國民初戀女友feel都無晒 
我相信Chantel冇咁做囉

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2022-6-23 14:54 發表
係D傻仔先信佢係純情...識佢既人都知佢係咩人....
你講到你同佢好熟咁喎

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-6-23 15:53 發表

你小朋友拍拖未?
見有D幼稚園生,就已經講,佢係我男朋友,女朋友,唔準你同佢講野。
我個仔話佢有女同學話中意佢,我個仔同女同學講:但係我唔中意你
都有朋友同我講佢幼稚園既小朋友已經話第時要同邊個結婚,唔知邊到學返黎

引用:
原帖由 z_gundam_2008 於 2022-6-23 16:01 發表
點解?
因為普遍都有一個畸形嘅心態: 就係做偶像嘅要單身過世, 一係老死, 一係自殺.
拍拖好正常,但係要識保護自己囉

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-6-23 16:02 發表

父母好難對仔女放心,放手。
會教佢點樣保護自己保護對方

引用:
原帖由 小浪子 於 2022-6-23 16:11 發表
chantel唔可以拍拖
到60歲都未拍拖你都驚啦,最緊要知道德底線係邊

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-6-23 16:12 發表

太安全,會唔會太開放?
老公覺得教識佢好過避而不答搞到佢咩都唔識累到人又累自己

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-6-23 16:31 發表
因為佢未成年  而且一開始標籤佢係純情
如果佢18歲 其實真係無乜特點 出面通街都係女
而家佢咁樣同普通靚妹有咩分別?
明星都係人

引用:
原帖由 宇宙秘密 於 2022-6-23 16:36 發表

咁明顯改圖都唔識睇?.?咪咁on9
眼同腦必須要運用,人哋post乜你就信乜?
唔夠光既圖唔好信10成

引用:
原帖由 威威小司令 於 2022-6-23 16:55 發表
因為佢仲好細個 同埋佢包裝到無談戀愛咁
談戀愛都唔係問題,同埋包裝都唔係Chantel自己要求掛…

引用:
原帖由 timothywongting 於 2022-6-23 16:56 發表

而家無人大反應喎!好似最大反應嘅係你喎,重開埋post啦!
我都冇話係其他人喎

引用:
原帖由 man78912 於 2022-6-23 16:58 發表
我覺得有人想搞chantel, 拍拖好正常
爆料既人係咪Chantel啲同學,普通人點會有咁多相

主題標籤 #姚焯菲
鍵盤翻頁
左右