• 瀏覽: 57,046
  • 回覆: 332
  • 追帖: 2
+11
尋日返到屋企見到Chantel有啲拍拖相,原本覺得後生女拍下拖冇咩所謂
但後來有人放埋Chantel內衣照出黎就覺得好有問題,唔係因為覺得後生女影埋啲咁既相有問題
而係覺得痛心點解佢唔識好好保護自己,就算影黎比男朋友睇都唔應該令到比人有留底既風險囉
仲要都唔知係邊個爆料出黎,唔會係個男朋友仔掛?如果未分手既話爆料出黎對佢有咩好處?分左手先爆料都冇好處喎

唉,有啲朋友問點解咁大反應,因為見到Chantel拍拖就好似預視到將來自己個仔拍拖會唔會都係咁樣…
都有少少睇住佢大既感覺,所以先會留意同埋咁感慨…

咁靚女唔拍拖先奇

引用:
原帖由 505249341 於 2022-6-23 12:02 發表

衰11犯法架
要相信Chantel

中學生是否應該談戀愛?

引用:
原帖由 一路順路 於 2022-6-23 11:52 發表
尋日返到屋企見到Chantel有啲拍拖相,原本覺得後生女拍下拖冇咩所謂
但後來有人放埋Chantel內衣照出黎就覺得好有問題,唔係因為覺得後生女影埋啲咁既相有問題
而係覺得痛心點解佢唔識好好保護自己,就算影黎比男朋友睇都唔應該令到比人有留底既風險囉
仲要都唔知係邊個爆料出黎,唔會係個男朋友仔掛?如果未分手既話爆料出黎對佢有咩好處?分左手先爆料都冇好處喎

唉,有啲朋友問點解咁大反應,因為 ...
應該當睇唔到啲醜聞,當冇事發生過,繼續支持這個純潔可愛天真無邪嘅乖乖女Chantel

引用:
原帖由 Feeleton 於 2022-6-23 11:57 發表
咁靚女唔拍拖先奇
她被男友出賣嗎?

引用:
原帖由 Chantel 於 2022-6-23 12:18 發表

係就報警
警己報

引用:
原帖由 derrickt 於 2022-6-23 12:17 發表
中學生是否應該談戀愛?
拍拖OK
唔好搞大肚就OK

引用:
原帖由 Chantel 於 2022-6-23 12:20 發表

拍拖OK
唔好搞大肚就OK
犯法就係犯法

Chantel仲hit過當年GEM

引用:
原帖由 怪物公司 於 2022-6-23 12:22 發表
Chantel仲hit過當年GEM
唱歌好聽,個樣都好sweet

你班友仲期望佢係處女😂😂夢幻已滅

引用:
原帖由 505249341 於 2022-6-23 12:29 發表

同房無搞野
正如陳凱林老豆一樣
搵鬼信
可能純粹讀書咁純情呢

引用:
原帖由 賭媽 於 2022-6-23 12:35 發表

你咁想知
學條是非佬 出二百萬
尋找處女的真確
咁細個被賤男呃蝦條
仲要分享內衣大波相
記得Chantel初初亮相,已經有人出貼講過話佢好似阿嬌咁,怕佢好似佢咁嘅下場,好天真好傻,點鬼知真係發生啲咁嘅事。

引用:
原帖由 賭媽 於 2022-6-23 12:35 發表

你咁想知
學條是非佬 出二百萬
尋找處女的真確
咁細個被賤男呃蝦條
仲要分享內衣大波相
Chantel 今次真係冇帶眼識人啦,識咗個咁嘅渣男,害到佢雞毛鴨血,星途冇曬喇。

主題標籤 #姚焯菲
鍵盤翻頁
左右