• 瀏覽: 57,447
  • 回覆: 332
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 蛋蛋俱樂部 於 2022-6-23 18:58 發表

你記住一樣野
你死唔承認真既等踩緊chantel咋
我根本唔覺d相有咩問題
只係覺得佢男朋友好賤係ig爆相出黎
你每一句死撐既說話都係落緊chantal既面, 你繼續,你慢慢啦
你講呢d, 黑漆個張假嘅點先?
回覆返上個留言講 對唔住 OK?

引用:
原帖由 505249341 於 2022-6-23 19:08 發表

如果系假,仲吾出黎澄清加報驚
有d 真有d假,明顯係處理緊,
如全部係真 早就出嚟講兩句啦

引用:
原帖由 一路順路 於 23-6-2022 11:52 發表
尋日返到屋企見到Chantel有啲拍拖相,原本覺得後生女拍下拖冇咩所謂
但後來有人放埋Chantel內衣照出黎就覺得好有問題,唔係因為覺得後生女影埋啲咁既相有問題
而係覺得痛心點解佢唔識好好保護自己,就算影黎比男朋友睇都唔應該令到比人有留底既風險囉
仲要都唔知係邊個爆料出黎,唔會係個男朋友仔掛?如果未分手既話爆料出黎對佢有咩好處?分左手先爆料都冇好處喎

唉,有啲朋友問點解咁大反應,因為 ...
因為講大話就變左無誠信,同天真嬌當年一樣

用口幫對方,大家樂!那些宅男女神比人食,心中一定很傷心,所以別太上心。

D人嘅弱小心靈又被披著羊皮的狼粉碎咗
淫底扮純情
阿嬌2.0

Chantel 拍拖,D人覺得失戀了。

有冇用避孕套

引用:
原帖由 宇宙秘密 於 2022-6-23 19:27 發表

有d 真有d假,明顯係處理緊,
如全部係真 早就出嚟講兩句啦
逐d逐d吱出黎
應該仲有d勁爆未出
而家講下數
睇下幾多錢買返d相或片
之後再出黎同傳媒講

引用:
原帖由 宇宙秘密 於 2022-6-23 18:49 發表

內衣照都好有問題,影出嚟嘅相會唔會咁嘅質素。。。
都唔排除真, 但黑漆漆個張一定係p
Iphone 都影得咁差 

呢個年代都唔係咩新聞
形象呢d野工作需要黎啫

係囉, 真係好多人食飽飯

支持

應該衰左十一

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]