• 瀏覽: 57,446
  • 回覆: 332
  • 追帖: 1
+11
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 glue123 於 2022-6-24 13:54 發表
係咁架啦,明星形象好重要,尤其是拒開始就清純形象又話A0, 一早好似石頭咁話自己有女朋友咪好囉,如果男朋友單嘢係真即係拒講大話,比粉絲扣曬分啦
其實佢有男朋友唔係重點,重點佢講大話話冇拍拖,人設崩壞,已經去到誠信既問題。

引用:
原帖由 一路順路 於 2022-6-23 17:02 發表

唔好啦,原本大把前途
唔珍惜前途,自己攞黎,Gigi, Yumi同Windy一定要引以為戒
聲夢2黎緊啦,捧其他聲夢學員好過

最傷心,係佢爸爸,媽媽

引用:
原帖由 starcrazy 於 2022-6-24 16:14 發表
最傷心,係佢爸爸,媽媽
比人吃頭啖湯

純潔就梗係唔可以啦

是但啦,入得娛樂圈係咁㗎

引用:
原帖由 一路順路 於 2022-6-23 11:52 發表
尋日返到屋企見到Chantel有啲拍拖相,原本覺得後生女拍下拖冇咩所謂
但後來有人放埋Chantel內衣照出黎就覺得好有問題,唔係因為覺得後生女影埋啲咁既相有問題
而係覺得痛心點解佢唔識好好保護自己,就算影黎比男朋友睇都唔應該令到比人有留底既風險囉
仲要都唔知係邊個爆料出黎,唔會係個男朋友仔掛?如果未分手既話爆料出黎對佢有咩好處?分左手先爆料都冇好處喎

唉,有啲朋友問點解咁大反應,因為 ...
拍拖的確唔係問題,更何況求學時期,但年輕人太唔識得控制,更受了電視及網絡影響,且家庭教育唔好就更麻煩,容易做了好多正常唔應該咁快做既野,所以.......冇辦法,自由代價隨時會好大,所以點解講唔可以咩都講"自由".

香港是自由社會,少女拍拖無罪,大家火星來嗎?大驚小怪。

重點係女仔為貪玩而自拍性感相,受害的只有自己。冇事俾男仔攞嚟晒命又死,散左重驚,心理壓力太大。。

引用:
原帖由 glue123 於 2022-6-24 13:54 發表
係咁架啦,明星形象好重要,尤其是拒開始就清純形象又話A0, 一早好似石頭咁話自己有女朋友咪好囉,如果男朋友單嘢係真即係拒講大話,比粉絲扣曬分啦
係呀,拍拖咪拍拖,唔需要隱瞞

仲係以前咩 偶像拍拖或者結婚就會冇晒幻想。。。。

懷疑有人非法聖交

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]