• 瀏覽: 4,171
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
+5

由NetEase發行
多人動作遊戲
《永劫無間》Naraka: Bladepoint
今日正式推出
同早前《忍者龜》一樣
Xbox Game Pass玩家
可以即刻免費任玩
支援繁體中文及Xbox Series X|S優化

下載link
https://www.xbox.com/zh-hk/games/store/naraka-bladepoint---standard-edition/9MVVDHS95RCL

遊戲介紹(轉自Xbox市集)
揮舞利刃、斬殺!舉起火槍、爆頭!享受近身、遠程武器交織出的華麗戰鬥。在屋頂盡情奔馳、用飛索在樹林穿梭,廣大地圖隨你前往!再使用英雄能力創造無間戰場,用沙塵、隱身甚至化身金剛大佛碾碎敵手!60人生存大逃殺,你,有本事成為唯一贏家嗎?

前所未有的戰場
永劫無間將帶來前所未有的冷兵器PVP混戰體驗,優秀的運動表現將顛覆你的認知。

豐富的冷兵器
包羅萬象的冷兵器:寶劍、武士刀、長槍、弓箭……每一種武器都擁有不同的華麗絕技,挑選你擅長的武器,然後將敵人一一擊破。

所見即所達
全地圖均可自由交互,每一段枯藤、每一個房簷、甚至每一個敵人,都可用你手上的鉤索瞬間到達。

鬼神秘技
選擇擁有強大力量的傳奇英雄,掌握他們的技能,參悟他們的奧義,然後征服所有人。

破敗古國
在這片充滿東方神秘色彩的島嶼上探索,巨大的沉船、遍佈遺骨的沼澤……這是被戰爭遺棄的廢墟,也是強者爭鋒的傳奇之地。

弱肉強食
這是一個危機四伏的世界,吐息的燭龍、危險的機關陷阱出處奪命,單人決鬥、16人淘汰晉級賽、多達60人的生存競技模式強者雲集。只有足夠強大才能生存下去。

好似幾好玩

引用:
原帖由 haou 於 2022-6-23 16:20 發表
好似幾好玩
好難玩,不停被殺,已放棄

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2022-6-23 17:26 發表

我玩都未玩,你就擧手

玩左幾鋪, 唔錯. 好多埋身拳腳戰, 唔係遠距離射射下.

幾好玩,但內容太多野,玩左一局好多野都唔清楚,亂打都全殺對手。 人設都好,全部靚仔靚女又有型。

引用:
原帖由 siupercy 於 2022-6-23 23:12 發表
幾好玩,但內容太多野,玩左一局好多野都唔清楚,亂打都全殺對手。 人設都好,全部靚仔靚女又有型。
食左兩次d人難打左好多應該有elo計

玩咗一陣,覺得人設丶配音丶打擊感都幾好

請問係點擋格?

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-6-24 01:56 發表
請問係點擋格?
好似冇就咁擋,我見多數係鬥斬果下彈刀多

引用:
原帖由 七個自我的樓主 於 2022-6-24 08:41 AM 發表

好似冇就咁擋,我見多數係鬥斬果下彈刀多
隻game操作我覺得有d複雜。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-6-24 09:00 發表

用黎用去果兩野,手起刀落就得,唔好諗擋,斬啦

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-6-24 09:00 發表

成隻野得兩招,其實冇乜操控可言,一唔對路走到佬,回番晒先再入場,我諗都贏左7成人,打到尾係睇邊個第上d裝勁,兩野打死你,你操控幾勁都冇用

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-6-24 01:56 發表
請問係點擋格?
LB

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2022-6-23 17:26 發表

一開始要執武器

主題標籤 #xbox
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]