• 瀏覽: 476
  • 回覆: 1
+4
以聽歌模式進入零伊隻游戲時發現毒素驚人。香港既實際情況。UC出面。伊隻游戲比唔比到你實情。你記得UC個個叫FF7AerithErith。(Aerith)。伊個叫地球Earth。EARTH,Erith對現在世界的解構方式有唔同中央指明係地球,任何野都係由地球EARTH唸出去(你唸番你細個1994例如-好熱既感覺),係地圖表面只見到月球(出面寫住void),由一點去一點叫軌道,只能係直綫(你計唔到曲線)(宇宙)向上方移動到目的地。Erith冇HOME的設計,係容許多星體,適合係太空移動既發展。

9 紅色滅火用水喉 綠色草 紅的 – EARTH。(SIDE7)SIDE7。

9 紅色滅火用水喉 綠色草 紅的 – Erith。原地球。

以聽歌模式進入零伊隻游戲時發現毒素驚人。[毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒]。

大家用緊既UC係用AErith的Erith(即1997)。2022 UC。
地契Lo。粉嶺高球場續約無礙房屋發展計劃。主使人係咪話有兩個地球邊兩個。你講既特區係邊道。一九九七的一刻。你地來自成人車票鴉片戰爭地鐵通車(的閒人)(三國演義齊楚燕韓趙魏秦秦漢(三色台)三國晉隋唐宋元明清近代現在香港你就係答案)的何處何以可以發地係FF7(4CD Soundtrack CD原來丿係可讀寫咁單據係邊道將軍澳項目於是你地D歷史寫哂係你地隻FF7 4CD Soundtrack道咁真係要留待他人發掘)。五十年不變係咪計埋係1979地鐵通車之後。公屋同鐵路應該屬邊個你仲出債卷。你有冇以史為鑑。

[ 本帖最後由 Jainx1917 於 2022-6-23 17:31 編輯 ]



殺緊人先等人落網 結果已回九一一一剎那(你國強) 收入都攞來拉Lie布for 每一件事都係第一次聽咁不可思議。
Hollywood到今 已盡頭 6(頭條觀眾居然開河裡活盒食得不復活 冇觀眾 14(娛樂界 已滅亡 舊的一輩(老的一輩) (你去吧)可以跟住去了 算老七 27(但記得 你為我著想都好(你有冇為過我著想) 誰願意可以去n你可記得(廣東話)(講東話)講東話 47(真相盡頭(搞硬 港AErith統治區計劃 55((修頓遊樂場)修A頓部下計劃 (一日都嫌長) 誰願上 112(剛開始(戒嚴)戒業(即係佢想槍) 這就是搵餐晏仔 可算是最期of河裡活 人盡燈枯真可(呆)愛 這就是OnErith 147(真相已盡頭你仲做來做咩河裡活 一切已留比環球 (丿S15影業) 204(頑童影業 n得早 - Aerith's Theme。


[按此隱藏 Google 建議的相符內容]