• 瀏覽: 707
  • 回覆: 1
+6
以聽歌模式進入零伊隻游戲時發現毒素驚人。香港既實際情況。UC出面。伊隻游戲比唔比到你實情。你記得UC個個叫FF7AerithErith。(Aerith)。伊個叫地球Earth。EARTH,Erith對現在世界的解構方式有唔同中央指明係地球,任何野都係由地球EARTH唸出去(你唸番你細個1994例如-好熱既感覺),係地圖表面只見到月球(出面寫住void),由一點去一點叫軌道,只能係直綫(你計唔到曲線)(宇宙)向上方移動到目的地。Erith冇HOME的設計,係容許多星體,適合係太空移動既發展。

9 紅色滅火用水喉 綠色草 紅的 – EARTH。(SIDE7)SIDE7。

9 紅色滅火用水喉 綠色草 紅的 – Erith。原地球。

以聽歌模式進入零伊隻游戲時發現毒素驚人。[毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒]。

大家用緊既UC係用AErith的Erith(即1997)。2022 UC。
地契Lo。粉嶺高球場續約無礙房屋發展計劃。主使人係咪話有兩個地球邊兩個。你講既特區係邊道。一九九七的一刻。你地來自成人車票鴉片戰爭地鐵通車(的閒人)(三國演義齊楚燕韓趙魏秦秦漢(三色台)三國晉隋唐宋元明清近代現在香港你就係答案)的何處何以可以發地係FF7(4CD Soundtrack CD原來丿係可讀寫咁單據係邊道將軍澳項目於是你地D歷史寫哂係你地隻FF7 4CD Soundtrack道咁真係要留待他人發掘)。五十年不變係咪計埋係1979地鐵通車之後。公屋同鐵路應該屬邊個你仲出債卷。你有冇以史為鑑。


後補:舒服到嚇死你。熱到嚇親人。歷史,所有前科皆有判斷,並由上帝作決定,前後對稱。EARTH更早,個D樹(Shrump≠Bushes≠Nature≠Mature)。如果你兩間屋個積係疊既話(係UC)為作參考有一邊係EARTH,另一邊Erith。ModelKitF掣。

[ 本帖最後由 Jainx1917 於 2022-7-31 23:36 編輯 ]



ORDER name 根據JUSTICE比到你既名字。
Hollywood到今 已盡頭 6(頭條觀眾居然開河裡活盒食得不復活 冇觀眾 14(娛樂界 已滅亡 舊的一輩(老的一輩) (你去吧)可以跟住去了 算老七 27(但記得 你為我著想都好(你有冇為過我著想) 誰願意可以去n你可記得(廣東話)(講東話)講東話 47(真相盡頭(搞硬 港AErith統治區計劃 55((修頓遊樂場)修A頓部下計劃 (一日都嫌長) 誰願上 112(剛開始(戒嚴)戒業(即係佢想槍) 這就是搵餐晏仔 可算是最期of河裡活 人盡燈枯真可(呆)愛 這就是OnErith 147(真相已盡頭你仲做來做咩河裡活 一切已留比環球 (丿S15影業) 204(頑童影業 n得早 - Aerith's Theme。


[按此隱藏 Google 建議的相符內容]