• 瀏覽: 5,347
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
日本天后濱崎步3年前在自傳中,分享過往戀情,自爆初出道時跟大她14年的日本avex社長松浦勝人相戀同居,更形容對方是差點毀掉自己的男人。松浦勝人曾捧紅安室奈美惠、濱崎步、倖田來未等多位歌手,日前他於自家網上頻道做直播,對多位日本女星評頭品足,惹來日本網民批評........

全文︰https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2348741/即時-娛樂-濱崎步舊愛直播狂數女星-彈深田恭子似大媽北川景子整過容

某些事情,自己心知肚明就可以,不一定要宣之於公眾。

其實睇住濱崎步逐漸衰落,真係好唔開心

近年睇佢D新聞都唔係音樂,都係一D八掛野

點解佢嘅舊愛唔串番佢

無品的男人

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-6-23 18:32 發表
其實睇住濱崎步逐漸衰落,真係好唔開心

近年睇佢D新聞都唔係音樂,都係一D八掛野
全部係負面新聞

講出女人真面目

引用:
原帖由 Yammy丸 於 2022-6-24 08:39 發表

全部係負面新聞
以前覺得ayu幾好,不過之後覺得佢成個人變晒,都有十年無睇佢D野,偶然睇下,都係一D唔好既野,唉

在日本做到高層社長,都是睇唔起女性,之前就有吉野家社長事件。

無情無義

引用:
原帖由 初出熱身 於 2022-6-23 19:28 發表
點解佢嘅舊愛唔串番佢
冇品衰格

松隆子呢

引用:
原帖由 零死04 於 2022-6-24 14:36 發表
在日本做到高層社長,都是睇唔起女性,之前就有吉野家社長事件。
高層文化,韓仔都跟得幾貼

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-6-23 17:18 發表
日本天后濱崎步3年前在自傳中,分享過往戀情,自爆初出道時跟大她14年的日本avex社長松浦勝人相戀同居,更形容對方是差點毀掉自己的男人。松浦勝人曾捧紅安室奈美惠、濱崎步、倖田來未等多位歌手,日前他於自家網上頻道做直播,對多位日本女星評頭品足,惹來日本網民批評........

全文︰https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2348741/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E6%BF%B1%E5%B4%8E%E6%AD%A5%E8%88%8A%E6%84%9B%E7%9B%B4%E6%92%AD%E7%8B%82%E6%95%B8%E5%A5%B3%E6%98%9F-%E5%BD%88%E6%B7%B1%E7%94%B0%E6%81%AD%E5%AD%90%E4%BC%BC%E5%A4%A7%E5%AA%BD%E5%8C%97%E5%B7%9D%E6%99%AF%E5%AD%90%E6%95%B4%E9%81%8E%E5%AE%B9 ...
我以為仍是老柱。

唔寫根本認唔出濱崎步同深田恭子

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]