• 瀏覽: 1,097
  • 回覆: 14
~~~

你又知?

同呀叔上過

引用:
原帖由 90後大鱷 於 2022-6-27 10:08 發表
你又知?
網上有人講 !!!!唔信就算 !!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 monkey173 於 2022-6-27 13:28 發表

網上有人講 !!!!唔信就算 !!!!!!!!!!!!!
請你趕搭珍寶海鮮舫出公海,
反轉沉入大海

一係學黑暴12瞞徒趕搭大飛去台灣, 到公海中途壞船冇油...

~~

大飛冇油

~~

oh source? 

當年我係咁LOOP 佢條片呀 真心一條網片集娛樂, 社會形態 於一身, 會心微笑

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-6-28 09:37 發表
oh source? 

當年我係咁LOOP 佢條片呀 真心一條網片集娛樂, 社會形態 於一身, 會心微笑
巴士阿叔陳乙東,  潮州人, 死咗幾年 !!!!!!

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-6-28 09:37 發表
oh source? 

金句 : 你有壓力,我有壓力 !

引用:
原帖由 monkey173 於 2022-6-28 10:54 發表

巴士阿叔陳乙東,  潮州人, 死咗幾年 !!!!!!
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/陳乙東
傳過好多次, 不過wiki都無confirm香左

引用:
原帖由 monkey173 於 2022-6-28 10:55 發表

金句 : 你有壓力,我有壓力 !
條友幾有新思維呀, 而且仲超前好多 一早知大嶼山有得攪

參選政綱

他參選時提出重新組織香港義勇軍,解決失業問題;領養老人計劃;並以退役船隻作海上監獄,陸上監獄原址即可拍賣,解決財赤;在全港18區提供免費飯堂,讓市民食大鑊飯;他又建議學習荷蘭,設立紅燈區,防止性病蔓延;XXXX企業化,所有社團需要登記註冊領取牌照,以維持社會秩序及增加政府稅金。在大嶼山建立拉斯維加斯式賭場
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/陳乙東

引用:
原帖由 monkey173 於 2022-6-27 09:39 發表
~~~
牌位在那?

引用:
原帖由 養和院彎 於 2022-9-12 20:39 發表

牌位在那?
我點知呀 !!???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]