• 瀏覽: 2,615
  • 回覆: 13
日期 : 星期一至四內
時間 : 12am-4pm之間
地點 : 深水埗區
要求 : 1) 以運動出汗為主, 所以每次只徵一人, 打足一個鐘, 當然....攰可以休息啦
    2) 不打計分, 不會接花式, 但有機會不經意打出花式 (不是我想的~)
    3) 只差波, 自由差, 不懂定點差
    4) 級數必須滴滴仔以上, 必須願意走動接波
    5) 只有2個波 (只因孤寒和懶惰不想買, 並不是高手), 如有需要請自備
    8) 本人只是滴滴仔以上, 不是高手, 不是高手, 不是高手 (重要的事情要說3次), 不介意的才來     
    7) 本人是退休人士, 不介意的才來
    6) 本人是C9, 不介意的才來
限時優惠 : 免費

如有興趣者, 請直接PM留言

如無記錯, 新加入香討必須"積分"超過50才可使用"發短消息"這功能, 請自行到不同的帖子中留言或自己出帖等等不同方法來儲分至50以上, 必須雙方能用"發短消息"這功能才接受參與

引用:
原帖由 閒情 於 2022-6-27 13:51 發表
日期 : 星期一至四內
時間 : 11am-4pm之間
地點 : 深水埗區
要求 : 1) 以運動出汗為主, 所以每次只徵一人, 打足一個鐘, 當然....攰可以休息啦
     2) 不打計分, 不懂接花式, 但有機會不經意打出花式
     3) 只差波, 自由差, 不懂定點差
     4) 級數必須滴滴仔以上, 必須願意走動接波 :smile_ ...
預設得好仔細...
祝流主碰到同流主一樣嘅波友

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-6-28 10:05 發表

預設得好仔細...
祝流主碰到同流主一樣嘅波友
謝謝你

重點:  深水埗區,以運動出汗為主,免費

樓主寫得好詳細,值得徵球友嘅師兄師姐參考。
就算時間地點唔啱都要幫推一下!

謝謝大家來訪

幾吸引,但係有點遠

我已經PM你了。

引用:
原帖由 SKY天天天晴 於 2022-7-19 20:02 發表
幾吸引,但係有點遠

引用:
原帖由 1water 於 2022-7-21 22:14 發表
我已經PM你了。
已回覆了

引用:
原帖由 閒情 於 2022-7-21 23:57 發表

也可地鐵

這裡真是.......位位都係高手~ 我...............................

引用:
原帖由 閒情 於 2022-8-14 11:24 發表
這裡真是.......位位都係高手~ 我...............................
若樓主一個星期練足四日,練得其法,半年至大半年應該有名顯進步,同滴滴仔以上除名呀

ps: 不過很自己果區d 初級level嘅c9同大叔幾乎一星期很體育館打足五/六日,佢地卦口邊同我講都想進步,但見半年前同半年後d波都係進步不多; 另外疫情前幾年,有個姐仔起碼每星期一次請教練教同練波,見佢都練得吾錯,有板有眼...

引用:
原帖由 PnPnL^ 於 2022-8-14 13:35 發表

若樓主一個星期練足四日,練得其法,半年至大半年應該有名顯進步,同滴滴仔以上除名呀

ps: 不過很自己果區d 初級level嘅c9同大叔幾乎一星期很體育館打足五/六日,佢地卦口邊同我講都想進步,但見半年前同半年後d波都係進步不多; 另外疫情前幾年,有個姐仔起碼每星期一次請教練教同練波,見佢都練得吾錯,有板有眼...
可以的話一星期都係一至二日, 好難玩到4,5,6,7日
佢地無進步, 好可能係去到傾偈多過打波, 所以無進步都正常, 不過無所謂啦, 開心味得囉
有上堂應該會易D進步, 不過我只是想做運動, 開開心心有人陪我玩1,2個鐘, 已經好滿足了
其實KEEP住打, 應該會有進步的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]