• 瀏覽: 13,950
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
陳凱詠毫無風度, 正當全城都替crystal出局不值的時候, 呢d2線歌手扮唔知, 睇唔到, 不懂安撫後輩
人地梁詠琪都留言及鼓勵炎明熹唱自己既歌, 洪卓立也留言曾比特感謝唱自己既歌

陳凱詠不如返viu tv算啦, 不要再亮相tvb

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-6-30 09:30 發表
陳凱詠毫無風度, 正當全城都替crystal出局不值的時候, 呢d2線歌手扮唔知, 睇唔到, 不懂安撫後輩
人地梁詠琪都留言及鼓勵炎明熹唱自己既歌, 洪卓立也留言曾比特感謝唱自己既歌

陳凱詠不如返viu tv算啦, 不要再亮相tvb
人地好心俾你食二手飯仲要嚴無雞脾

如果講最真誠, 沒有架子, 肯親力親為提攜後輩只有JW 及 gin lee

比果個乜乜軒高班幾倍, 看到佢回應冼靖峰單野想作嘔

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-6-30 09:53 發表
如果講最真誠, 沒有架子, 肯親力親為提攜後輩只有JW 及 gin lee

比果個乜乜軒高班幾倍, 看到佢回應冼靖峰單野想作嘔
點回應冼正鋒?

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-6-30 09:57 發表

點回應冼正鋒?
反正佢非常虛偽, 唔想請tvb合約歌手去佢演唱會咪直接講囉, 答埋d垃圾, 似是而非的廢話

咩事

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-6-30 09:57 發表

點回應冼正鋒?
好像他無話去,黑粉害他

標題開得幾好 

tvb必須保護自己藝人, 不要唱viu tv歌手的歌, 她們不會感恩

引用:

點回應冼正鋒?
軒仔說︰「網上可以自由發表意見,粉絲角度好單純,只係想見到偶像有多啲機會。佢有send短訊俾我,話希望呢幾日新聞冇影響我,我有同佢講加油,做多啲好作品等觀眾記住,比起做嘉賓更有意義,可能將來有機會大家會合作。佢哋同我初初入行一樣,喺待人接物要多加磨練。」

錯在佢冇學Gigi 咁搵原唱指導,出左事當然唔關人事啦

高手,咁樣抽水挺 Crystal,好有黑媒嘅套路

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2022-6-30 10:07 發表
咩事
無咩事,搵嘢黑聲2

個個歌唱比賽輸咗係咪都要搵個歌手道歉?

Crystal錯左揀錯歌,如果佢專注喺唱功,揀首慢歌唱,走Chantel既風格應該可以過幾關。
但日後再對Sabrina呢種級數,冇奇招都係難免會被淘汰。

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2022-6-30 14:26 發表
個個歌唱比賽輸咗係咪都要搵個歌手道歉?

Crystal錯左揀錯歌,如果佢專注喺唱功,揀首慢歌唱,走Chantel既風格應該可以過幾關。
但日後再對Sabrina呢種級數,冇奇招都係難免會被淘汰。
的確不應揀呢d3線歌手既歌, 唔係crystal唱真係無乜人識, 陳凱詠係評審眼中根本可能不值一提...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]