• 瀏覽: 2,770
  • 回覆: 35

同埋佢果度 d fung shui 都好好 !!!

~~~~~~~

真係有錢又點會住太古城??問得咁奇怪?、唔明你d人成日以為住太古城係好有錢,只係一個老牌大型屋苑,真係有錢都唔會揀呢度。

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-7-8 09:05 發表
真係有錢又點會住太古城??問得咁奇怪?、唔明你d人成日以為住太古城係好有錢,只係一個老牌大型屋苑,真係有錢都唔會揀呢度。
真的是 ....................

引用:
原帖由 monkey838 於 2022-7-8 09:31 發表

真的是 ....................
你來咗香港冇耐???一睇屋苑d隔局就知唔係話真係好好有錢,只可叫中產,你留意d明星名人有冇人住太古城??有既,d半紅不黑姐仔明星仔囉,有冇見四大天王住果度??西貢好多樓仲好過佢。

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-7-8 10:05 發表

你來咗香港冇耐???一睇屋苑d隔局就知唔係話真係好好有錢,只可叫中產,你留意d明星名人有冇人住太古城??有既,d半紅不黑姐仔明星仔囉,有冇見四大天王住果度??西貢好多樓仲好過佢。
馬明個呀爸呀媽咪住太古城囉  !!!

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-7-8 10:05 發表

直頭有錢啦 ,,,,,,,,

引用:
原帖由 monkey838 於 2022-7-8 10:20 發表

直頭有錢啦 ,,,,,,,,
唔講喇,頂你唔順。

我270萬個買來的一堆海景閣⋯單位,還有天字閣、星字閣⋯好似現價也2~3千萬1個 同當時低落南韓公司收購來的負工舍

點解福建人咁鍾意住太古城?

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-7-8 10:32 發表
我270萬個買來的一堆海景閣⋯單位,還有天字閣、星字閣⋯好似現價也2~3千萬1個 同當時低落南韓公司收購來的負工舍
有錢人 !!!!!!!!!

~~~

太古城中心點解唔閞激安 ???

引用:
原帖由 辟新 於 2022-7-8 15:55 發表
太古城中心點解唔閞激安 ???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]