• 瀏覽: 11,985
  • 回覆: 60
葡記:巴黎高管已門德斯聯繫 希望讓C羅Cristiano Ronaldo 梅西Messi聯手

據西班牙《馬卡報》報道,在C羅Cristiano Ronaldo 提出離隊申請後,大巴黎再次將目光投向了這位葡萄牙球星。

巴黎非常渴望贏得歐冠冠軍,他們幾個月來一直希望能將世界上和足球史上最好的兩名球員聚在一起,這兩位球員就是梅西Messi和C羅。

C羅已經表達了離開曼聯的願望,他希望加入一支在下賽季能競爭歐冠冠軍的球隊,比如巴黎。

葡萄牙記者佩德羅-阿爾梅達也指出,巴黎的新體育顧問路易斯-坎波斯已經與C羅的經紀人門德斯接觸,討論引進這位葡萄牙巨星的可能性。

「C羅沒有被列入曼聯前往泰國(參加季前賽)的最終名單,葡萄牙人離開球隊的可能性非常大,「阿爾梅達寫道。

到目前為止,C羅先後與巴薩、拜仁、切爾西、巴黎等俱樂部聯繫在一起。
https://sports.sina.com.cn/g/pl/2022-07-10/doc-imizirav2736113.shtml

附件

abbr_6c049dbeb20fe8f63779689b532e1569.jpg(76.07 KB)

公關團隊終於作到去大巴黎啦!

引用:
原帖由 lukin2010 於 2022-7-10 16:43 發表
葡記:巴黎高管已門德斯聯繫 希望讓C羅Cristiano Ronaldo 梅西Messi聯手

據西班牙《馬卡報》報道,在C羅Cristiano Ronaldo 提出離隊申請後,大巴黎再次將目光投向了這位葡萄牙球星。

巴黎非常渴望贏得歐冠冠軍,他們幾個月來一直希望能將世界上和足球史上最好的兩名球員聚在一起,這兩位球員就是梅西Messi和C羅。

C羅已經表達了離開曼聯的願望,他希望加 ...
點算好呢

朗迷叫法甲第六聯賽
從佢哋口中第一聯賽,淪落到第六⋯⋯
人工仲要低過佢哋口中嗰件廢物咁多

如果佢哋偶像去咗巴黎
真係唔知點解話好

C朗會被阿西拖累,要c朗去PSG都得,踢走阿西先⼁乛⼀⼀⼁⼀⼂

雖然我係梅西迷,不過呢個組合如果成真,球迷嚟講又真係好有睇頭

堂堂世界足球先生,冇興趣同messi聯手

引用:
原帖由 phmo 於 2022-7-10 17:20 發表
公關團隊終於作到去大巴黎啦!
但仲未引到王馬拜仁出手呀!

美斯肯安份後面分波,唔好走上去射柱都諗得過既

引用:
原帖由 Tony_820325 於 2022-7-10 17:56 發表
美斯肯安份後面分波,唔好走上去射柱都諗得過既
巴黎同美C有約, C朗唔想返曼聯又搵唔到其他球隊收留, 終於吹到去巴黎

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2022-7-10 05:53 PM 發表
堂堂世界足球先生,冇興趣同messi聯手
到時贏波係對方功勞輸波係對方拖累

引用:
原帖由 LimaW 於 2022-7-10 08:32 PM 發表

巴黎同美C有約, C朗唔想返曼聯又搵唔到其他球隊收留, 終於吹到去巴黎
又冇波踢記者唔作邊到有新聞

吹到日職未

引用:
原帖由 minis.marco 於 2022-7-10 17:45 發表

點算好呢

朗迷叫法甲第六聯賽
從佢哋口中第一聯賽,淪落到第六⋯⋯
人工仲要低過佢哋口中嗰件廢物咁多

如果佢哋偶像去咗巴黎
真係唔知點解話好
痴冠,第六聯,屌真係唔知點撐好

無可能

我真心支持💪🥳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]