• 瀏覽: 599,753
  • 回覆: 666
  • 追帖: 2
+64

2055年,地球受到具攻擊性的外星異種藤蔓「潘朵拉」入侵,空氣以及水源都受到污染,更要面對「天幕計劃」的謎團,人類似乎只可以依靠拯救隊伍去尋求希望。

資料來源: WMOOV

https://youtu.be/k2j8MDAffDc進入香討影片區

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 176

1. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

78 (44.32%)

2. ⭐️⭐️⭐️⭐️

12 (6.82%)

3. ⭐️⭐️⭐️

17 (9.66%)

4. ⭐️⭐️

6 (3.41%)

5. ⭐️

63 (35.80%)

引用:
原帖由 賤格弱智黃屍 於 2022-7-21 15:39 發表

搵Mirror拍即係唔使要內地市埸
Mirror可以戴晒面具咪冇人知

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-7-26 00:30 發表

拒句揭開亞洲特技新一項已經捉蟲.
話比大家知, 每逢講呢D 外星生物, 完全無形象 , 無一個boss樣, 一PAT 野咁流來流去既,  套套都衰硬:
- final fantasy 電影版
- 強戰世界
- 蜀山傳
- 長城
- Eternals

呢套恐怕9成機會仆直

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-7-26 08:59 發表

話比大家知, 每逢講呢D 外星生物, 完全無形象 , 無一個boss樣, 一PAT 野咁流來流去既,  套套都衰硬:
- final fantasy 電影版
- 強戰世界
- 蜀山傳
- 長城
- Eternals

呢套恐怕9成機會仆直
FF電影版係 FF7? boss單翼果個算係甘啦

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-7-26 09:43 發表

FF電影版係 FF7? boss單翼果個算係甘啦
不是FF7 果套........
呢套
https://www.youtube.com/watch?v=qUXVOfdGE4o

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-7-26 09:48 發表

不是FF7 果套........
呢套
https://www.youtube.com/watch?v=qUXVOfdGE4o
呢套冇睇過,2001作品.唔知做乜整到真人甘樣衰

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-7-26 10:01 發表

呢套冇睇過,2001作品.唔知做乜整到真人甘樣衰
果陣吹到好勁.........第一套品牌電影,  個個以為好似GAME咁, 全部奶晒野, 我都入左場中伏

其實諗番好似同呢套港片有D D 類似............. 又係末來背景,  地底出D 無厘頭一條條野

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-7-26 10:03 發表

果陣吹到好勁.........第一套品牌電影,  個個以為好似GAME咁, 全部奶晒野, 我都入左場中伏

其實諗番好似同呢套港片有D D 類似............. 又係末來背景,  地底出D 無厘頭一條條野
架仔應該搞翻精通既動畫.一試新野就瀨野.宜加又賣D IP卑Netflix真人化.好撚樣衰

拍呂布,關羽大戰外星人仲正

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-7-26 11:19 發表
拍呂布,關羽大戰外星人仲正
依家都差不多, 膠面人都上幾代藝人

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-7-20 15:12 發表

又黎鑄劍堡主
呢條友零演技,  照讀書,  點解可以做過影后

引用:
原帖由 PPWS 於 2022-7-26 15:00 發表

依家都差不多, 膠面人都上幾代藝人
其實改為未來背景和聯勝

Jimmy仔,飛機
聯同奪命金三腳豹(青雲),獨眼龍(姜浩文)

聯手對抗外星人爭地盤

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-7-26 15:06 發表

Senior

排到就升
學以前公務員制卦?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-7-26 15:06 發表

最憎睇劉婆, 成人行出嚟個樣"我係影后"

引用:
原帖由 PPWS 於 2022-7-26 15:15 發表

最憎睇劉婆, 成人行出嚟個樣"我係影后"
佢真係時時刻刻演武則天咁
上左身咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]