• 瀏覽: 1,899
  • 回覆: 11
今日睇週末集結,驚見三上!?如來係謝文欣…

有冇圖

佢消失咗好耐(有無一年?),估唔到出返嚟係做週末集結

今集新加入影唔切,等重播啦…

自從有了聲夢一班新人後謝文欣在TVB變得可有可無,唔明TVB點解唔搵返FYY,6號,美琪,游嘉欣,戴祖兒,羅毓儀,黎康祺,陳若思這些做過後生仔的做週末集結?反而搵倪嘉雯或蔡愷穎(Lolita)做都好過謝文欣.

引用:
原帖由 alexyu34 於 2022-7-16 23:21 發表
自從有了聲夢一班新人後謝文欣在TVB變得可有可無,唔明TVB點解唔搵返FYY,6號,美琪,游嘉欣,戴祖兒,羅毓儀,黎康祺,陳若思這些做過後生仔的做週末集結?反而搵倪嘉雯或蔡愷穎(Lolita)做都好過謝文欣.
過哂81
J2注入另一班後生仔

引用:
原帖由 alee001 於 2022-7-16 14:36 發表
今日睇週末集結,驚見三上!?如來係謝文欣…
我唔識邊個謝文欣,我淨係俾佢個樣嚇一跳,好奇怪,下半截面好長。

引用:
原帖由 阿齊 於 2022-7-16 19:31 發表
有冇圖
個樣好怪

附件

IMG_20220717_035748.jpg(112.05 KB)

引用:
原帖由 alexyu34 於 2022-7-16 23:21 發表
三十歲.......

引用:
原帖由 PPWS 於 2022-7-17 04:00 發表

三十歲.......
三上都廿九啦…

主題標籤 #謝文欣
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]