• 瀏覽: 32,319
  • 回覆: 247
  • 追帖: 8
+180
海外賽 十二門徒今次有馬係我目標馬之一

附件

j1.jpg(91.96 KB)

j2.jpg(86.29 KB)

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-7-16 18:23 發表
海外賽 十二門徒今次有馬係我目標馬之一
收到,支持

矮佬之道0717
馬前課之第一場
莫彈雷要彈雨
普京都要彈床
亞理桑那要洲
才會有好日子

各位早晨, 就快到出糧了!

附件

nice day 3.jpg(33.8 KB)

nice day 3.jpg

65.jpg(22.68 KB)

矮佬之道0717
馬前課之第一場
莫彈雷要彈雨-強悍
普京都要彈床-俄式旋轉
亞理桑那要洲-亞歷桑德
才會有好日子-好日子

R1 強悍 俄式旋轉 卡瓦拉 亞歷桑德
r2 綠星 林家夢遊 宇宙小子
r3 一哥 我是我 幸運名駒 閃雷
r4  高大上 精明命令 大將軍 幸運大師
r5 人生如此 金星 亞瑟王
r6 飛黃騰達 鐵血戰士 聖裁 焰火
r7 林家準將 冷血殺手 虎嘯 代代平安
r8 理財專家 卡德博士 影刺客 威威上

老陳: 神仙, 我隻冰雪食得出, 仲以為你隻泰斗會去接寶喎! 等我落重飛添!

附件

陳冠生.png(796.23 KB)

冰雪奇遇陳冠生.jpg(372.84 KB)

各位早晨, 就快有一星期4次賽事上演了!

附件

K15.jpg(140.67 KB)

我覺得現任長頸鹿可以退役了! 因有個新長頸鹿上場, 不過唔係馬主, 係新出爐影后.

附件

王.png(207.78 KB)

王1.png(190.66 KB)

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-7-18 06:20 發表
我覺得現任長頸鹿可以退役了! 因有個新長頸鹿上場, 不過唔係馬主, 係新出爐影后.
現時啲麻甩佬認真濕滯, 因為時下女性大都喜歡纖瘦, 不多肉, 所以已經無咗肉感呢支歌仔唱, 對食肉獸應無哂胃口.

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-7-18 06:44 發表

現時啲麻甩佬認真濕滯, 因為時下女性大都喜歡纖瘦, 不多肉, 所以已經無咗肉感呢支歌仔唱, 對食肉獸應無哂胃口.
世界上都係向錢看, 所以就好有這樣情況的出現, 名牌效應. 有幾種Fashion show 的出現, 因要應合大眾喎!

附件

FA1.png(547.36 KB)

FS1.png(334.74 KB)

FS2.png(750.24 KB)

FFS3.png(1.06 MB)

發炎, 止痛, 我覺得外敷永不及內服效果咁好. 好似我對手掌周不時好痛, 外敷一直無效, 不過食過必理痛幾日後, 覺得都幾好喎.

各位早晨, 今個暑假都有幾日寧靜一吓先!

附件

nice day 2.PNG(670.87 KB)

nice day 2.PNG

CY4.png(338.83 KB)

今天都要講吓新加坡之旅的經歷, 因我原全對新加坡賽馬不認識, 係門外漢, 所以賽前一日就要知道練馬師同騎師的排名. 有了以後就要向錢看, 因為賭馬不外乎係錢的問題, 向錢看看一吓聰明錢怎樣向下流, 那就是賠率了!

第一場杜奕隻馬係必要, 何妨係大熱門, 好日子因四連環實在太過熱得唔合理, 所以要飛埋.
第二場仲簡單, 宇宙小子用-9磅仔練馬師係一哥克箂門, 唔好忘記埋位那件綠星剛贏咗二次頭馬, 所以一早提及林家夢遊不敵乳罩, 因為林家準將係以101分頂分出戰打吡,何妨又係大熱門, 差不多係贏硬, 因唔會出冷門咁離譜.
新加坡之賽同香港死神Final一樣, 雷馬克就係拉哥, 杜奕就係狗哥一樣, 雷馬克只有4件出賽, 但杜奕有6件, 明眼就知道杜奕就是目標人物.

附件

717tips.png(118.56 KB)

717A.png(106.65 KB)

717B.png(36.44 KB)

717C.png(58.63 KB)

杜奕.png(280.65 KB)

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-7-19 07:14 發表
今天都要講吓新加坡之旅的經歷, 因我原全對新加坡賽馬不認識, 係門外漢, 所以賽前一日就要知道練馬師同騎師的排名. 有了以後就要向錢看, 因為賭馬不外乎係錢的問題, 向錢看看一吓聰明錢怎樣向下流, 那就是賠率了!

第一場杜奕隻馬係必要, 何妨係大熱門, 好日子因四連環實在太過熱得唔合理, 所以要飛埋.
第二場仲簡單, 宇宙小子用-9磅仔練馬師係一哥克箂門, 唔好忘記埋位那件綠星剛贏咗二次頭 ...
馬會新加坡排位係無往綪, 不過東方彩報過有喎!

附件

R2.png(34.13 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]