• 瀏覽: 16,794
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
+3
在拜仁將利雲(Robert Lewandowski)賣給巴塞之後,很多人都認為,引進C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)對拜仁來說是完美的選擇,然而就在週六,拜仁三大重要任務集體否認了引進C.朗拿度的傳言。

不少C.朗拿度的球迷希望他能加盟拜仁,因為在拜仁能保證入球和聯賽獎盃,球隊還有能力競爭歐聯冠軍。

然而拜仁三大重要人物都排除了引進C.朗拿度的可能性。

先是拜仁體育總監沙利咸美錫表示:「我非常尊重C.朗拿度,尊重他的成功和他的職業生涯,但我想再說一遍,(引進他)不是我們要討論的話題。」

緊接著拜仁CEO簡尼也表示:「我喜歡C.朗拿度,他是非常棒的球員,但每個球會都有自己的哲學,我不確定如果我們現在簽下他,對拜仁和德甲是否是正確的信號。」

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/14545883/1/20220717

如果我係拜仁高層都會覺得好煩,講左19幾次唔想要阿朗,但啲記者仲不停咁問。我諗全個世界係得朗迷想拜仁收留阿朗俾佢刷數據架者,其實而家球會買個球員返黎,究竟係希望個球員貢獻球會吖,定係出糧俾個球員刷數據呀?

吾緊要,繼續叫經理人同打手吹風,吹到拜仁吾簽朗伯就係十惡不赦

一己之力打救曼聯 暫時冇間球會識寶(本身又高商業價值)..😡如真係一己之力 打救曼聯 而且商業價值咁高 點會自薦咁耐刀冇人要呀...😐

引用:
原帖由 yuennike 於 2022-7-17 14:10 發表
在拜仁將利雲(Robert Lewandowski)賣給巴塞之後,很多人都認為,引進C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)對拜仁來說是完美的選擇,然而就在週六,拜仁三大重要任務集體否認了引進C.朗拿度的傳言。

不少C.朗拿度的球迷希望他能加盟拜仁,因為在拜仁能保證入球和聯賽獎盃,球隊還有能力競爭歐聯冠軍。

先是拜仁體育總監沙利咸 ...
又係沙利咸美錫?

之前先話唔考慮賣文尼,叫巴塞死心唔好對利雲報價……

拜仁球迷小心了!

拜仁洗唔洗咁絕情呀

引用:
原帖由 yuennike 於 2022-7-17 14:10 發表

先是拜仁體育總監沙利咸 ...
佢哋明白背後都係經理人攪事啫,今時今日強隊一定唔會要朗朗,要朗朗一定唔會係強隊,人所共知!

引用:
原帖由 wantfunming 於 2022-7-17 14:14 發表
吾緊要,繼續叫經理人同打手吹風,吹到拜仁吾簽朗伯就係十惡不赦
報導話好多朗迷想拜仁收留阿朗,話咩挑戰德甲解鎖四大聯賽冠軍。咁你可以去多蒙特或者法蘭克福呀,呢兩隊一樣有歐冠資格,點解執意要拜仁?癡冠就癡冠啦,挑咩戰呀

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-7-17 14:32 發表

又係沙利咸美錫?

之前先話唔考慮賣文尼,叫巴塞死心唔好對利雲報價……

拜仁球迷小心了!
但拜仁已經7次拒絕阿朗,唔通想吊高嚟賣,要阿朗倒貼?

引用:
原帖由 蛇仔太狼 於 2022-7-17 14:42 發表
拜仁洗唔洗咁絕情呀
拜仁企硬,但文迪斯又唔放棄,真係好睇過戲

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-7-17 14:22 發表
一己之力打救曼聯 暫時冇間球會識寶(本身又高商業價值)..😡如真係一己之力 打救曼聯 而且商業價值咁高 點會自薦咁耐刀冇人要呀...😐
而家阿朗真係得返商業價值。即管睇下朗迷同打手會點玩,例如unfollow拜仁,唱衰拜仁,最後群眾壓力令拜仁屈服,都唔係完全無可能

祖記及曼聯係錢車可鑑!

好似父母幫個仔搵學校, 不停去名校叩門, 但又無間收

最後拜仁要拎2千萬鎊比阿朗 求佢唔好嚟

引用:
原帖由 LimaW 於 2022-7-17 15:59 發表
好似父母幫個仔搵學校, 不停去名校叩門, 但又無間收
最好笑係話好多朗迷想拜仁收留佢,令我覺得好神奇。球迷竟然想某強隊收留自己偶像,而唔係某強隊主動話想要阿朗。而球迷嘅出發點,只係想見證阿朗刷數據、癡冠軍,而唔係阿朗究竟幫唔幫到拜仁

如果阿朗去咗拜仁半季之後又唔開心話要走,到時朗迷係咪又會話拜仁唔配擁有阿朗?

唔好再為難拜仁啦,人哋講到咁婉轉俾個落枱階你,係都要搲爛塊面。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]