• 瀏覽: 7,816
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
+3
多蒙特有歐聯資格,阿朗又想稱霸德甲,咁多仔係一個好理想嘅地方。如果阿朗帶領多仔捧德甲,咁就係真正挑戰自己勒

引用:
原帖由 yuennike 於 2022-7-19 22:27 發表
多蒙特有歐聯資格,阿朗又想稱霸德甲,咁多仔係一個好理想嘅地方。如果阿朗帶領多仔捧德甲,咁就係真正挑戰自己勒
德國球隊講求紀律、團隊合作, 點會要朗伯呢的自大狂.

引用:
原帖由 Edgar944 於 2022-7-19 23:54 發表

德國球隊講求紀律、團隊合作, 點會要朗伯呢的自大狂.
但多蒙特而家無左個中鋒,都需要替補

引用:
原帖由 yuennike 於 2022-7-20 00:57 發表

佢連做替補都無資格

引用:
原帖由 yuennike 於 2022-7-20 00:57 發表

最驚去到多仔變咗其他對手嘅清道夫咋⋯

引用:
原帖由 細佬菜 於 2022-7-20 09:51 發表

最驚去到多仔變咗其他對手嘅清道夫咋⋯
講真阿朗同文迪斯咁識SELL野,去埋多蒙特都唔出奇呀.....講真多仔同馬體級數都係差唔多者,去多仔仲可以嘗試阻止拜仁聯賽11連霸,岩晒阿朗中意挑戰既性格.....

引用:
原帖由 pphk77 於 2022-7-20 08:41 發表

佢連做替補都無資格
講係咁講,但賀拿短期應該好難復出,多仔無左個中鋒搞唔掂.....其實多仔實力唔差,有埋阿朗既話分分鐘雙嬴.....

引用:
原帖由 yuennike 於 2022-7-20 09:53 發表

講真阿朗同文迪斯咁識SELL野,去埋多蒙特都唔出奇呀.....講真多仔同馬體級數都係差唔多者,去多仔仲可以嘗試阻止拜仁聯賽11連霸,岩晒阿朗中意挑戰既性格.....
我估文迪斯嘅做法係:
如果拍門冇即時被拒絕,就會向外公報話呢間球會好有興趣!興趣
傳咁耐都冇多仔,可能係即時被人拒絕咗

引用:
原帖由 細佬菜 於 2022-7-20 09:57 發表

我估文迪斯嘅做法係:
如果拍門冇即時被拒絕,就會向外公報話呢間球會好有興趣!興趣
傳咁耐都冇多仔,可能係即時被人拒絕咗
我覺得係阿朗睇多仔唔起,知道去多仔無可能嬴到拜仁,根本唔會有冠軍.......

郎郎雖然讀得書少,但都係醒目仔嚟嘅,唔會自暴其短

去拜仁啦,拎埋德甲冠軍就齊晒4大聯賽。

引用:

多仔三十幾個一隊成員, 計埋門將, 只有 4個超過 30歲

引用:
原帖由 yuennike 於 2022-7-20 09:59 發表

我覺得係阿朗睇多仔唔起,知道去多仔無可能嬴到拜仁,根本唔會有冠軍.......
事到如今,連馬體會都考慮,我估只要五大聯賽有歐聯資格嘅球隊收留佢都會去,但現實係⋯⋯

引用:
原帖由 TN5207 於 2022-7-20 10:10 發表
去拜仁啦,拎埋德甲冠軍就齊晒4大聯賽。
我真係服左你地,唔好成日講到阿朗有得揀啦,人地拜仁REJECT左佢啦,你估係佢唔想去咩......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]