• 瀏覽: 10,152
  • 回覆: 26
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/spor ... 0725_00882_001.html

傳法蘭基迪莊答應減薪 留巴塞改踢中堅?

07月25日(一) 09:00

法蘭基迪莊轉會風波再有新發展,據西班牙傳媒報道,巴塞隆拿教練沙維同法蘭基迪莊會面後,就留隊方案有「滿意進展」,傳聞呢位荷蘭國腳將同意減薪50%,而沙維更表示新球季考慮將法蘭基迪莊轉去踢中堅!

西班牙《阿斯報》報道,沙維同法蘭基迪莊喺美國進行會面,沙維向佢解釋球隊處境,表明個人希望法蘭基迪莊留低,但如果要巴塞成功留人,法蘭基迪莊就要答應減薪50%,報道指會議結束後,雙方都覺得「滿意」,令留隊機會大大增加。

法蘭基迪莊近期為巴塞踢熱身賽,後備上陣都係踢中堅,有傳沙維係故意唔畀佢踢中場,沙維就否認:「我冇諗過咁做(逼走法蘭基迪莊),我好鍾意佢,佢喺中堅位可以為球隊帶嚟貢獻,我幾鍾意佢踢呢個位置。」

事實上,法蘭基迪莊喺阿積士有一段時間拍住馬菲斯迪歷特踢雙中堅,喺朗奴高文執教巴塞隆拿期間,亦曾經客串踢3中堅入面嘅自由人,所以佢對中堅位置並唔陌生。

唔去曼聯了

總之唔嚟曼聯就好了

巴塞咁多中堅仲改踢中堅係咩玩法

引用:
原帖由 好麻煩 於 2022-7-25 09:43 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20220725/bkn-20220725090047810-0725_00882_001.html

傳法蘭基迪莊答應減薪 留巴塞改踢中堅?

07月25日(一) 09:00

...
點解要減薪?我就情願學當年麥馬拿文一樣,坐到合約期滿!

改守龍啦

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-7-25 11:03 發表
巴塞咁多中堅仲改踢中堅係咩玩法
逼唔到廸莊走,改逼碧基走

引用:
原帖由 king-man 於 2022-7-25 11:06 發表

逼唔到廸莊走,改逼碧基走
碧基要做主席
唔會走

及早踢走碧基啦
已經神憎鬼厭

踢中堅都唔想去曼聯

屌減50%,傻既咩
踢波唔為錢,踢幾年人地唔要你,你就仆街囉

千祈唔好改變主意

一個減薪都唔願黎,一個減薪都要走

千祈唔好嚟, 明知你都係麻撚煩
嚟到又搞亂個更衣室

守龍啦...不如 !

點解要委屈自己,我覺得佢勁喎,而且仲後生,可以去其他地方尋找挑戰

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]