• 瀏覽: 7,120
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
小弟剛買左部series x.但要硬食一年xgpu.而家開左帳戶.個xgpu剛在email收到4條key話要3日內要用.而家未用個pass.咁我要點?.而家諗住買2年pass gold.之後用10蚊升級.才入自己4條骨key?同埋十蚊升級方法係咪重可以用?謝
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/12mogldcrd/S4T-00034?locale=zh_HK
  係咪買呢個pass就可以用十蚊升ulitmate
之前喺人地帖問過,有位c兄答過,但那post太舊冇人看.所以開個新帖問人多D人意見.謝謝

引用:
原帖由 Alax009 於 2022-7-27 19:35 發表
小弟剛買左部series x.但要硬食一年xgpu.而家開左帳戶.個xgpu剛在email收到4條key話要3日內要用.而家未用個pass.咁我要點?.而家諗住買2年pass gold.之後用10蚊升級.才入自己4條骨key?同埋十蚊升級方法係咪重可以用?謝
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/12mogldcrd/S4T-00034?locale=zh_HK
用完自己一年先,再淘寶啦。

引用:
原帖由 annabb 於 2022-7-27 22:36 發表

用完自己一年先,再淘寶啦。
淘好似要比個帳佢,怕唔怕.你有淘過?唔係話淘寶比人封晒咩

引用:
原帖由 Alax009 於 2022-7-27 22:44 發表

邊有封,你上去淘寶走一轉睇下先

引用:
原帖由 Alax009 於 2022-7-27 22:44 發表

用authenticator,你唔好買d平到離譜,最好開個新email 打機用,有乜依郁,最多唔用,不過我淘左六七年都冇事,買過幾十隻遊戲同會員。
玩Xbox 一定要學淘寶,遊戲平勁多,新遊戲ps賣568,淘Xbox 可以平到百零蚊。
艾爾登我淘寶都係19x

剛剛第一次3年Ultimate 用完

自己去豐澤買左3年GOLD, 之後俾一次$78 月費都會升做3年Ultimate

引用:
原帖由 annabb 於 2022-7-27 23:36 發表

用authenticator,你唔好買d平到離譜,最好開個新email 打機用,有乜依郁,最多唔用,不過我淘左六七年都冇事,買過幾十隻遊戲同會員。
玩Xbox 一定要學淘寶,遊戲平勁多,新遊戲ps賣568,淘Xbox 可以平到百零蚊。
艾爾登我淘寶都係19x
authenticator即係咩.我用開中文.都感謝解答

引用:
原帖由 henryhh 於 2022-7-28 00:40 發表
剛剛第一次3年Ultimate 用完

自己去豐澤買左3年GOLD, 之後俾一次$78 月費都會升做3年Ultimate
3年幾$?用反舊帳可升?又話只可10元升一次?

引用:
原帖由 Alax009 於 2022-7-28 01:14 發表

authenticator即係咩.我用開中文.都感謝解答
係app 商店打就知

引用:
原帖由 Alax009 於 2022-7-28 01:16 發表

舊xgpu 用戶再升,系加79蚊,首次升系加十蚊

加10蚊同79蚊係咪會送多一個月?

引用:
原帖由 Alax009 於 2022-7-28 08:04 發表
加10蚊同79蚊係咪會送多一個月?
我幾年前試過加十蚊,冇送多一個月,不過上年我疊加個骨去xgpu,就有送多一個月,而家吾知有冇

引用:
原帖由 Alax009 於 2022-7-28 01:16 發表

$10係第一次
第二次係$78 , 但都會轉晒3年做U

引用:
原帖由 henryhh 於 2022-7-28 12:15 發表

$10係第一次
第二次係$78 , 但都會轉晒3年做U
師兄係咪啱啱用$78升多3年?
我都係啱啱完咗xgpu, 依家俾緊每月$78,thx for sharing

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]