• 瀏覽: 16,359
  • 回覆: 334
+7
本主題由 yycrab 於 2022-7-28 15:18 移動
我唔知
有無人可以講下

有就開左十場紅館啦,不過好多人死都唔接受現實姐

呢度好多謀利就話香港紅冇用㗎,而家個個都上大陸發展搵人民幣呀,哈哈,笑死,呢度明明係香港成日都講大陸,即係證明喺香港tvb嗰啲都冇容身之處

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2022-7-27 22:14 發表
呢度好多謀利就話香港紅冇用㗎,而家個個都上大陸發展搵人民幣呀,哈哈,笑死,呢度明明係香港成日都講大陸,即係證明喺香港tvb嗰啲都冇容身之處
咁紅就唔駛係到吹紅,但妖版冇人

引用:
原帖由 anson2004 於 2022-7-27 22:08 發表
我唔知
有無人可以講下
但妖版冇人?

引用:
原帖由 anson2004 於 2022-7-27 22:08 發表
我唔知
有無人可以講下
女人當然要同女人比.
Gay Lo 點及 Gigi上一次大陸咁多likes, 咁多粉? 冇人聽到佢唱乜呢下勁.
Gay Lo 點會紅過汪阿姐, 佢個破地獄演唱會, 比汪阿姐同MJ Dodo騎劫左.

係香港隨機抽100個電話, 問M團12人的中文全名, 有10個答對, 當你紅.
係香港隨機抽100個電話, 問識唔識153, 汪阿姐, do姐, 修哥, 有10個唔識, 當你贏.

引用:
原帖由 赤冇士 於 2022-7-27 22:12 發表
有就開左十場紅館啦,不過好多人死都唔接受現實姐
10場黃瓜二少包底演唱會? 唔係,係紅磡破地獄

香港, 南中國, 湖南...最少有幾億人識Gigi. 
Gay lo 有多人識?

引用:
原帖由 720121 於 2022-7-27 22:34 發表
係香港隨機抽100個電話, 問M團12人的中文全名, 有10個答對, 當你紅.
係香港隨機抽100個電話, 問識唔識153, 汪阿姐, do姐, 修哥, 有10個唔識, 當你贏.
唔需要12個,講得出冇人氣嗰6個,就當佢地好紅

真正紅嘅人,係唔會問有冇人紅過佢,當年公識最紅嘅Eason、祖兒都無咁樣問過
除非嗰班唔紅嘅人响度扮紅,心虛先會問

都唔同,tvb藝人係拍劇,mirror 係歌手

12妖人有本事90歲喺紅館開演唱會先講😁
唔係12件加埋90碎呀!

引用:
原帖由 積克W 於 2022-7-27 22:36 發表

10場黃瓜二少包底演唱會? 唔係,係紅磡破地獄
希望TVB包底Gigi開夠廿場

如果將新一代果幾個MC 張,洪嘉豪呢D撈埋入去,睇樣都唔知邊個係鏡仔,唯獨曾比特唔會認錯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]