• 瀏覽: 16,849
  • 回覆: 103
+2
引用:
原帖由 好麻煩 於 2022-7-28 09:25 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20220728/bkn-20220728090022776-0728_00882_001.html

C朗要求解約 拒絕「罷工」最快周日上陣

07月28日(四) 09:00

...
講專業
職業性咁抹黑,你都好專業呀

引用:
原帖由 Edgar944 於 2022-7-28 12:08 發表

再玩落去大家都輸 (當然係曼聯輸得比較多) 36萬週薪 = 一年 1,800萬

自動解約無得收轉會費, 但至少可以省回這 1800萬, 及有一個月時間揾人.
( 轉會窗完結前幾日至走人, 條友絶對做得出, 到時就無時間揾人 )
水魚連山齊士都蝕得起,何況36萬,攬炒囉

引用:
原帖由 一休門生 於 2022-7-28 12:15 發表

其實同一招如果得 上年佢可以咁對祖記...
就係祖記唔肯免費放,所以曼城唔吼,搞到求恩帥費蛇打救,點知到頭來比條自私精玩

巴才- 簽約時30萬人工可以比幾皮野就算

朗伯- 合約未完可以要求免費解約,方便佢揾下家

朗伯吾去巴才真係浪費!

牙朗都知冇人肯要
再改做自由轉會 搏有水魚免簽
🤣🤣🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
即係當曼聯係水魚姐

引用:
原帖由 whitepig88 於 2022-7-28 12:20 發表

就係祖記唔肯免費放,所以曼城唔吼,搞到求恩帥費蛇打救,點知到頭來比條自私精玩
去年就算祖記肯免費放, 曼城都唔會要, 根本完全不適合 City 整體打法.

引用:
原帖由 mwt 於 2022-7-28 10:34 發表
每日郵報可以不理,明顯經理人又玩放風,車仔要佢都傻,都已經齊腳,揾佢返嚟比佢擦數據?
唔係每個人想刷數據都刷得到。
有人想去低級組別聯賽刷數據點知入得6球。

其實都係退休算啦
啲錢多到去洗唔曬
陪下屋企人唔好咩

減薪三成都冇人報價...,真折墮

公關搞左成個月
一份報價到冇
難怪牙朗心情咁差 有家庭問題啦

一個家之所以衰,係一定因為有人佗衰!

要人無條件解約,咁當初簽合約黎做乜??

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-7-28 11:14 發表
完全唔專業又唔跟合約精神做野既人
而且37歲人工又貴
其他球會都怕左你啦
佢所做嘅嘢,真係史無前例, 史一!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]