• 瀏覽: 16,890
  • 回覆: 103
+2
引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2022-7-29 00:13 發表

收皮啦,唔好講到psg踢到歐聯係靠你偶像果六球。psg勁只係因為有麥皮,唔通靠你條阿根廷侏儒咩。
Delete

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 YamaBiko 於 2022-7-29 10:31 發表

只計英超, 身高 170 或以下的部分主要球員

Daniel James 列斯
Moutinho 狼隊
馬達、費特 : 曼聯
史達寧, 簡迪 : 車仔
蘭仙尼 : 韋斯咸
沙基利 : 利物浦 ...

期待呢位師兄全部用「侏儒」來形容以上球員.
唔好同呢類人玩 泥漿摔角啦
如果欣賞一個球員係要基於身高條件或肌肉脂肪比而唔係落到場嘅實力,
同佢講多都冇用。

引用:
原帖由 messissem 於 2022-7-30 09:29 發表

唔好同呢類人玩 泥漿摔角啦
如果欣賞一個球員係要基於身高條件或肌肉脂肪比而唔係落到場嘅實力,
同佢講多都冇用。
點解朗伯粉絲的質素搞成咁 ?
詆毀其他球員, 可以襯托自己偶像 ?

引用:
原帖由 Edgar944 於 2022-7-30 20:55 發表

點解朗伯粉絲的質素搞成咁 ?
詆毀其他球員, 可以襯托自己偶像 ?
要去到幾自卑先至要用身高去踩人?
即使係籃球,一樣唔係身高就有決定性優勢,

可惜呢類人堪如迫狗入窮巷,詞窮到呢種地步,
同幻想當事實一樣,毫無實際邏輯立論

再討論落去只會拉低自己水平

引用:
原帖由 messissem 於 2022-7-28 09:29 發表
“冇收到任何報價” 🤣

吹左咁耐,原來根本冇人要
佢表現同超高身價不成正比,嚇怕哂其他賣家

唔同球隊練波, 但又可以出場踢, 咁其他球員駛練得咁辛苦
唔能公平囉。

明明係自己罷操, 妄顅球會被扣出場費, 也不出席表演賽
轉會冇人要之後, 本來應該向球會、隊友道歉

將所有人的利益置諸度外, 但竟然無半點悔意, 仲寸寸貢出 Post : 王者歸來

真係有冇搞錯 ?

引用:
原帖由 Santoni 於 2022-7-31 16:14 發表
明明係自己罷操, 妄顅球會被扣出場費, 也不出席表演賽
轉會冇人要之後, 本來應該向球會、隊友道歉

將所有人的利益置諸度外, 但竟然無半點悔意, 仲寸寸貢出 Post : 王者歸來

真係有冇搞錯 ?
有D觀眾買左飛睇表演賽為左佢。。。唉

一個嚴重破壞隊內團隊氣氛既員工,仲要嚟仲咩?!

全世界咩類型既工種都係咁啦,何況踢11人既足球?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]