• 瀏覽: 4,165
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
以前就有人冇工做

依家就有工冇人做

所以我抵諗D,趁後生,唔升咁高咁快

至多同一時間打3份 $50k嘅工

有在家工作可以慳返勁多時間

月入15萬但又唔洗做高層

算係咁

嘩,3份 50k 既工?!真係得咩?

有咩工50k WFH 可以做得咁輕鬆 

係什麼筍工?

引用:
原帖由 迷你兵人 於 2022-8-2 14:33 發表
係什麼筍工?
IT

你就好啦!你呢行近排可以搵到錢。

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2022-8-2 14:46 發表

IT
都有50K 一個月?

引用:
原帖由 Jesuscondom 於 2022-8-2 15:16 發表

都有50K 一個月?
有冇出奇?

Data analyst

引用:
原帖由 書本嘈吵地秋葉 於 2022-8-3 16:46 發表
在家工作可以嘗試在線賺錢
https://www.youtube.com/watch?v=Hz-Dr-4VJvg
從來唔信用中文寫出來既廣告

只信英文

引用:
原帖由 書本嘈吵地秋葉 於 2022-8-4 15:03 發表

If you want to make money online you can try some freelance websites
https://www.youtube.com/watch?v=11zgYIM3N2s
The more legit website where you can make money online is big sites like Fiverr.

Or nowadays get a job with a legit institution and ask to work from home.

Not follow advice from a stranger online like yourself.

廣告嚟?

引用:
原帖由 秋葉神 於 2022-8-4 18:58 發表
廣告嚟?
你自己唔識睇新聞?

主題標籤 #在家工作
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]