• 瀏覽: 10,870
  • 回覆: 82
+5
MIRROR演唱會今晚(28日)在紅館舉行第4場演唱會,發生恐怖意外,在呂爵安(Edan)和盧瀚霆(Anson Lo)跳唱《Elevator》期間,一個吊在高空的大屏幕,突然塌下來,據悉有2名舞蹈員受傷,演唱會隨即腰斬,並疏散觀眾。有指被大屏幕砸中的,是COLLAR成員蘇芷晴男友阿Mo(李啟言),大批網民到阿Mo的社交網留言為他打氣及集氣。

雖然對佢地冇咩好感,但都希望傷者早日康復!

https://m.mingpao.com/ldy/showbi ... -被砸傷者為collar成員蘇芷晴男友

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-7-29 06:35 發表
MIRROR演唱會今晚(28日)在紅館舉行第4場演唱會,發生恐怖意外,在呂爵安(Edan)和盧瀚霆(Anson Lo)跳唱《Elevator》期間,一個吊在高空的大屏幕,突然塌下來,據悉有2名舞蹈員受傷,演唱會隨即腰斬,並疏散觀眾。有指被大屏幕砸中的,是COLLAR成員蘇芷晴男友阿Mo(李啟言),大批網民到阿Mo的社交網留言為他打氣及集氣。

喺度食喺度屙嘅壞處

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-7-29 06:35 發表

個舞台又高又低,表演中嘅動作加燈光,吾比野責死都仆死啦。

引用:
原帖由 點解蝦我 於 2022-7-29 12:09 發表

可能會變植物人。希望吾會。阿尼陀佛!!

希望有奇蹟

引用:
原帖由 ono119394 於 2022-7-29 13:13 發表

可能會變植物人。希望吾會。阿尼陀佛!!
我又係咁諗,睇片掉落黎真係好應下

個個d批盪仲厚過d女

下半身癱瘓,條女走佬,賠幾多錢都無用啦

大難臨頭各自飛,一定散!

真係慘, 仲咁後生

垃圾台,為人好,執L左佢喇,吾好累埋香港

求撚其就搞大演唱會吸水得個吉,同李氏起樓理念一樣,呃得慳得就乜都得,你同佢打工就死得

個頭爆左!!真係
早啲第二個!!唔好曬時間

已經有打手漂白話乜柒都唔關主辦單位事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]