• 瀏覽: 2,425
  • 回覆: 13
之前張敬軒,鄭欣宜,馮允謙演唱會非常順利,個台交到Mirror手上接二連三出意外,今次搞到咁大鑊,日後仲有冇人敢畀Mirror去紅館開show都成問題。唔通Mirror今後只能屈就開商場show。

本來有十二場show,頭四場日日出意外,搞到有人重傷,剩下八場腰斬,肯定蝕大本,唔之Mirror做了3場半show仲有冇糧出呢?

點解唔叫七師傅幫手攞個風水陣驅走啲妖邪之氣,如果有做,可能今次12場show會順利完成。

今是第一次紅館show出師不利,似乎上天也不睇好佢地,Mirror會吾因此大勢已去呢?可以點樣鹹魚翻生呢?

其實Mirror係咪要諗下完約後,揾個良心顧主,唔好再做奴隸獸,條命要緊。

驅走晒d邪氣咪得番d dancer喺度跳?

引用:
原帖由 炭屎郎 於 2022-7-29 16:52 發表
驅走晒d邪氣咪得番d dancer喺度跳?
其實只播歌加dancers 跳舞已經可以,反正佢地出唔出場都無乜分別。

不嬲對佢地冇好感,只是覺得佢地累咗個舞蹈員

查完件事再排隊再搞都要2023年尾先可以再開....  到時呢對三十幾歲嘅中佬男都拆

平均1人1埸都做唔完,失敗的「亞洲第一」

可能就係搵咗柒師傅先出事
上次AGA都係伍仲衝搵柒師傅揀演唱會海報,之後就第五波爆發取消了

佢地12場演唱會飛佔左7成係內部認購

引用:
原帖由 車界P仔 於 2022-7-29 16:50 發表
之前張敬軒,鄭欣宜,馮允謙演唱會非常順利,個台交到Mirror手上接二連三出意外,今次搞到咁大鑊,日後仲有冇人敢畀Mirror去紅館開show都成問題。唔通Mirror今後只能屈就開商場show。

本來有十二場show,頭四場日日出意外,搞到有人重傷,剩下八場腰斬,肯定蝕大本,唔之Mirror做了3場半show仲有冇糧出呢?

點解唔叫七師傅幫手攞個風水陣 ...
過隔離大賓館開喃嘸佬演唱會囉,我比$11買入場券🤣🤣🤣

引用:

紅館仍係有靈性之物,妖魔鬼怪唔可以作主!証明紅館覺得12隻妖物未夠班!

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2022-7-29 20:15 發表

過隔離大賓館開喃嘸佬演唱會囉,我比$11買入場券🤣🤣🤣
C兄咁大手筆,買個菠蘿包食咗佢好過

引用:

Viutv管理層都好有問題,咁大個project,竟然發生D咁既事??
其實花姐都要出黎解釋一下 !

歌詞都唱唔清 仲衰過唱k

改名叫Killer,夠煞氣,再入紙紅館!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]