• 瀏覽: 5,868
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
超好玩

點好法?

引用:
原帖由 atomss 於 2022-8-1 18:18 發表
點好法?
一來switch 獨佔,戰鬥系統 有組合技 配唔同隊友有唔同效果,劇情好豐富,個世界觀大,地圖都大,除咗主線 角色外,仲有往後既英雄 角色可以操作,配樂都好出色。基本上買得switch都必玩呢隻,呢隻異度神劍 最少可以玩1個月

引用:
原帖由 ivety 於 2022-8-3 09:14 發表

一來switch 獨佔,戰鬥系統 有組合技 配唔同隊友有唔同效果,劇情好豐富,個世界觀大,地圖都大,除咗主線 角色外,仲有往後既英雄 角色可以操作,配樂都好出色。基本上買得switch都必玩呢隻,呢隻異度神劍 最少可以玩1個月
請問同 Grandia 比, 邊隻吸引啲?

我係方向白痴, 有地圖睇都會蕩失路, 去極都去唔到目的地~ 

引用:
原帖由 泡泡果 於 2022-8-3 14:04 發表
我係方向白痴, 有地圖睇都會蕩失路, 去極都去唔到目的地~ 
主線任務 同支線任務. 都有導航去,  有條紅色線帶住你行,好簡單解任

引用:
原帖由 honming 於 2022-8-3 10:05 發表

請問同 Grandia 比, 邊隻吸引啲?
Grandia 呢隻我未玩過

玩過上集好正

引用:
原帖由 熱血奶 於 2022-8-4 20:04 發表
玩過上集好正
第二集ok?

引用:
原帖由 atomss 於 2022-8-4 22:07 發表

第二集ok?
我覺得幾好 故事好豐富
值得堆介

請問ching 
 仼天堂若我用日本帳戶登記的 , 買了中文版異度3
 1) 在日本online到買擴充包 , 能不能玩到 ?
 2) 另一個問題 , 如果再買翻日本版異度3 , 那可否可以用翻中文版異度個記錄進度?

1 2 3有無關聯嫁

引用:
原帖由 timlam1188 於 2022/8/7 00:02 發表
請問ching 
 仼天堂若我用日本帳戶登記的 , 買了中文版異度3
 1) 在日本online到買擴充包 , 能不能玩到 ?
 2) 另一個問題 , 如果再買翻日本版異度3 , 那可否可以用翻中文版異度個記錄進度?
(1)不能
(2)不能

引用:
原帖由 bento0415 於 2022-8-7 10:06 發表
1 2 3有無關聯嫁
同一個世界
無直接關聯

主題標籤 #switch
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]