• 瀏覽: 3,030
  • 回覆: 28
MIRROR演唱會意外|Edan回覆大心心 粉絲群組留言陸續重開 (yahoo.com)

唔該只需要答一句,你地會點照顧阿MO,如真係咁不幸MIRROR會唔會養阿MO佢一世,莫講話見到你地,宜家真係聽到你地個名都驚,一有人叫edan, anson lo, A.K. tiger, jer, ian就即刻諗番果晚恐怖意外,除左stanley外,你地縮左咁多日一句慰問都無的冷血,我地真香港人永遠記得,原來自己人出事可以咁無情,仲點叫人做你地粉絲

個個妖人都係個一句…關人L事

個stanley人格似吾差,

其他班人正垃圾

引用:
原帖由 肥仔天天 於 2022-8-1 11:55 發表
人地插緊喉
你仲同粉絲大玩大心心
賤人一個,食屎喇,12妖人

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-8-1 11:03 發表
MIRROR演唱會意外|Edan回覆大心心 粉絲群組留言陸續重開 (yahoo.com)

唔該只需要答一句,你地會點照顧阿MO,如真係咁不幸MIRROR會唔會養阿MO佢一世,莫講話見到你地,宜家真係聽到你地個名都驚,一有人叫edan, anson lo, A.K. tiger, jer, ian就即刻諗番果晚恐怖意外,除左stanley外,你地縮左咁多日一句慰問都無的冷血,我地真香港人永遠記 ...
可能佢哋拍心口一定會,放心......

但明年解散.......

粉絲組要重開 即係之前關左 點解關呢 

黃屍撚唔係吊緊tvb唔可以搞活動要全城集氣咩!做咩又比心心搞活動呀!
而家有人意外受重傷,仲有心情既,呢班撚樣正仆街!
總之…個條友一日未好番,你班鏡妖都唔可以開心搞活動…完!

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-8-1 11:03 發表

唔該只需要答一句,你地會點照顧阿MO,如真係咁不幸MIRROR會唔會養阿MO佢一世,莫講話見到你地,宜家真係聽到你地個名都驚,一有人叫edan, anson lo, A.K. tiger, jer, ian就即刻諗番果晚恐怖意外,除左stanley外,你地縮左咁多日一句慰問都無的冷血,我地真香港人永遠記 ...
隔離台炎明熹推新歌都俾人話冷血,同台表演回覆個心又係咩操作,邊個冷血啲?

冇乜留意添,發生咩事!

話哂大家一場同事,我諗佢地唔係喺空氣中慰問,而係親身去探阿MO。

引用:
原帖由 starcrazy 於 2022-8-1 12:08 發表
個stanley人格似吾差,

其他班人正垃圾
最有人性既一個
其他人都只係一個有設既偽人

公司呢幾日應該傾好點應對傳媒
所以重新開放...

引用:
原帖由 9big 於 2022-8-1 12:19 發表
粉絲組要重開 即係之前關左 點解關呢 
deleted

12妖仲未解散?!

鍵盤翻頁