• 瀏覽: 10,156
  • 回覆: 46
+2
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/spor ... 0802_00882_001.html

C朗轉會死線曝光 或無緣英超開鑼戰

08月02日(二) 16:01

西班牙《阿斯報》著名記者塞恩斯爆料,指曼聯球星C朗希望喺8月7日曼聯出戰今季首場英超之前轉會,時間非常緊迫,加上呢位37歲葡萄牙國腳剛復操冇幾耐,狀態仍然不足,就算留隊,預料領隊坦哈格都唔會派佢踢8月7日曼聯主場對白禮頓。

由於塞恩斯同C朗係老友,佢爆出嘅猛料應該幾堅,但由於多間大球會已經表現唔會簽入C朗,令佢喺8月7日之前「脫魔」嘅可能性愈來愈低。

以目前情況睇,如果C朗堅持離開曼聯,最大機會簽入佢嘅球隊得番士砵亭同拿玻里,兩隊都有份參加今屆歐聯,應該滿足到C朗要求,其中拿玻里希望簽入C朗,主因係想為球會再塑造一位類似馬納當拿嘅英雄人物。

玩左咁耐最後都係留隊

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-2 19:22 發表
梅西迷又贏
幾時輸過 😁😁😁😁

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-2 19:53 發表

你又岩  
支持梅西永遠無敵
因為有雙標加持
撐朗迷已經 寥寥可數
你知道點解嗎? 😁😁😁

冇家可歸的C朗

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-2 19:58 發表

因為梅西迷太多
搞到完全無法正常討論 
點解 撐美斯迷既人會甘多?

你繼續講!  😁😁😁
提提你小心進入無底深潭🤤🤤

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 丹尼爾艾維斯 於 2022-8-2 20:16 發表

點解 撐美斯迷既人會甘多?

你繼續講!  😁😁😁
提提你小心進入無底深潭🤤🤤
一班日日幻想16金球嘅人 想正常討論🤣

引用:
原帖由 好麻煩 於 2022-8-2 19:21 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20220802/bkn-20220802160130391-0802_00882_001.html

C朗轉會死線曝光 或無緣英超開鑼戰

08月02日(二) 16:01

C 朗係要去一隊能攞歐聯的球隊,不是只係能參加歐聯的球隊。

歐霸已經等緊牙朗啦
非常關注🤓

引用:

因為梅西迷太多
搞到完全無法正常討論 
你同講16金球果個圍威喂果啲先叫正常討論?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-2 20:53 發表

C 朗係要去一隊能攞歐聯的球隊,不是只係能參加歐聯的球隊。
退而求其次, 朗朗歐聯入球 140, 比美斯多 15球
美斯雖然不再踢最前位置, 但如果 PSG 踢到八強, 10場波 x 兩季
絕對有追到平手的可能性

朗朗踢邊隊都好, 只要入到三、四球, 保住紀錄可能性又大的
球隊輸贏?關佢叉事咩.

引用:

因為梅西迷太多
搞到完全無法正常討論 
無法正常討論?
咁你仲留喺度做乜?
仲唔快啲走?

鍵盤翻頁
左右