• 瀏覽: 5,373
  • 回覆: 17
打得呢番說話,睇得出道理你係明,希望錯左就改過唔好一次又一次,講更c朗

嘥氣,不能接受,但又只能忍受囉!

夠薑不派出場嗎?曼聯收入點算?全年靠賣波衫還是直播沖涼?

引用:
原帖由 尋求出走曼聯 於 2022-8-4 05:24 發表

講到打得呢番說話又話講阿朗,Tony仔想含沙射影呢個低級左d喎,有能力嘅比啲高質少少望下啦。望到你句野改完浸尷尬味都散唔到。
牙朗執包袱嘅前奏??

坦克得罪阿朗,炒得

c朗話哂都係🐐 ,要你呢個光頭佬係到指指點點?

垃圾但係管理層又唔畀你掃走

人比人比死人,想恨都恨唔到,
C朗得閒就踢下衛生波,又有收入,咁嘅退休生活,正正常常好好啊💯👏

附件

286051566_409073687808626_2258045796497537358_n.jpg(99.02 KB)

老老實實,C朗返來曼聯都未正面望過坦夏,只係望到佢係光頭嘅咋,坦夏個名,C朗亦早已忘記啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 山下外圍的裙 於 2022-8-4 11:01 發表
人比人比死人,想恨都恨唔到,
C朗得閒就踢下衛生波,又有收入,咁嘅退休生活,正正常常好好啊💯👏
我回來是爭冠軍的 ...... 但渡假也無妨.

引用:
原帖由 Edgar944 於 2022-8-4 11:21 發表

我回來是爭冠軍的 ...... 但渡假也無妨.
我回來係因為我已經力不從心又想刷記錄,如果隊友同領隊幫唔到手,我唯有離開⋯

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2022-8-4 08:22 發表
c朗話哂都係🐐 ,要你呢個光頭佬係到指指點點?
佢早幾日自稱係King窩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]