• 瀏覽: 14,686
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
堂堂世界足球先生,你有咩資格評論?

提示: 違規內容已被屏蔽
上一代球星,c朗好,美斯好,都走下波了。

引用:
原帖由 civic11111 於 2022-8-4 10:36 發表
上一代球星,c朗好,美斯好,都走下波了。
美斯轉型派牌造波,技術細膩,後生過C朗,起碼仲有兩三年玩。

引用:
原帖由 sng850 於 2022-8-4 08:53 發表
C朗拿度要求離開曼聯嘅鬧劇持續,一直堅持唔會賣走C朗嘅領隊坦哈格,日前終於忍無可忍,接受荷蘭媒體訪問嗰陣首度公開批評C朗嘅專業操守,直指佢喺上場熱身賽提早離場係破壞團結,行為「不能接受」。據報曼聯周日(7日)英超開鑼戰對白禮頓,C朗將會被貶為後備。

曼聯上周日友賽華歷簡奴,因「家庭原因」請假半個月嘅C朗首度復出,但表現差勁半場被換走,佢更被影到喺比賽未完已經離開球場,引嚟球迷質疑。坦哈格喺MUT ...
又有新劇本。

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2022-8-4 10:36 發表

你on9,佢幾醒,而家就係炒基朗保護其他新球員,不可能場場就基朗擦數據
曼聯前面 除左辛祖,其餘全部都唔及C朗 一半

引用:
原帖由 今晚我最甜 於 2022-8-4 11:09 發表

曼聯前面 除左辛祖,其餘全部都唔及C朗 一半
Yes, 曼聯前面 除左辛祖, 其餘人工, 全部都唔及 C朗 一半.

引用:
原帖由 sng850 於 2022-8-4 08:53 發表
C朗拿度要求離開曼聯嘅鬧劇持續,一直堅持唔會賣走C朗嘅領隊坦哈格,日前終於忍無可忍,接受荷蘭媒體訪問嗰陣首度公開批評C朗嘅專業操守,直指佢喺上場熱身賽提早離場係破壞團結,行為「不能接受」。據報曼聯周日(7日)英超開鑼戰對白禮頓,C朗將會被貶為後備。

曼聯上周日友賽華歷簡奴,因「家庭原因」請假半個月嘅C朗首度復出,但表現差勁半場被換走,佢更被影到喺比賽未完已經離開球場,引嚟球迷質疑。坦哈格喺MUT ...
其實冇得怪人,你明知佢一向都係破壞團結,點解而家先不能接受?!

引用:
原帖由 今晚我最甜 於 2022-8-4 10:12 發表
佢應該都做唔長,唔識保護球員,一味比傳媒做新聞,邊有大牌球星敢跟你
阿朗係球隊既有邊個做得長?

引用:
原帖由 barca883 於 2022-8-4 10:01 發表
阿朗同老費告狀就可以將坦克踢走 
嘩費格遜影響力仍然強大!

始終係歷史上最強嘅足球員,點都要就佢嫁啦

引用:
原帖由 Edgar944 於 2022-8-4 11:18 發表

Yes, 曼聯前面 除左辛祖, 其餘人工, 全部都唔及 C朗 一半.
完全正確!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]