• 瀏覽: 14,675
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 多明戈 於 2022-8-4 09:00 發表
而家已經搞到前言唔對後語,
之前球會仲話係坦克主動放佢同某幾個球員早走避開人潮,
即係話現時必須堅決開除C朗以正軍紀,
否則領隊威信及紀律就會散哂,
不過唔知費格遜是否又會出手阻攔.
揮淚斬C朗吧

又一個講得咁白,又提高左經理人sale朗朗難度

放阿朗後備,落後先換佢出嚟搏下,下年完約俾佢走

終於有個正常領隊剃老費眼眉講事實了

引用:
原帖由 尋求出走曼聯 於 2022-8-4 15:28 發表

其實一日唔清走阿朗,佢都唔會預自己教得耐
留佢喺隊中都帶畀隊友唔好影響啦!又冇規冇矩教壞晒D細,又成日西口西面屌隊友屌領隊,呢種球員唔留得架喇

引用:
原帖由 最強王者C朗 於 2022-8-4 11:51 發表
始終係歷史上最強嘅足球員,點都要就佢嫁啦
為人自私 凌駕球隊 呢啲人正常一定要被踢走

引用:
原帖由 小專 於 2022-8-4 15:12 發表
如果我係坦夏,一定唔會賣佢走,要佢成季坐後備,仲要完場前五分鐘才換佢入,俾佢知道玩嘢唔俾面我會有咩後果
要佢深切認識現今環境
反正賣左牙朗啲錢又唔係入佢袋 坦佬想玩嘅話一定奉陪到底

引用:
原帖由 polien12 於 2022-8-4 19:12 發表

揮淚斬C朗吧
坦克斬牙朗唔使揮淚,如果上面首肯的話佢樂於即時掃牙朗出街。

引用:
原帖由 polien12 於 2022-8-4 19:12 發表

揮淚斬C朗吧
淚?
笑到 發夢都笑醒呀😂

球季未開
將帥就反面
罕見

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-8-4 21:14 發表

為人自私 凌駕球隊 呢啲人正常一定要被踢走
如果係第二個無咁出名嘅球員咁做,一早俾人掃走。阿朗同之前374無分別,恃住自己份糧高,你用佢又唔係,唔用佢俾佢白逗人工又係死

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 yuennike 於 2022-8-4 23:21 發表

如果係第二個無咁出名嘅球員咁做,一早俾人掃走。阿朗同之前374無分別,恃住自己份糧高,你用佢又唔係,唔用佢俾佢白逗人工又係死
374 係人工 vs 表現 不成正比.
但紀律、操守方面冇問題, 亦唔會係更衣室、媒體曝光搞搞震.

引用:
原帖由 messissem 於 2022-8-4 13:15 發表

支持牙朗另起字頭,鍾意踢就踢,半場拉隊成隊走人,幾有霸氣
學上面咁講,邊個人工高就話事,洗乜聽你講
我支持你呢個想法

引用:
原帖由 wantfunming 於 2022-8-4 15:38 發表
新一套更衣室風云第1集:
坦下坦下大戰豬肚朗
12月世杯前係第一季,世杯後上第二季

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]