• 瀏覽: 14,681
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
C朗拿度要求離開曼聯嘅鬧劇持續,一直堅持唔會賣走C朗嘅領隊坦哈格,日前終於忍無可忍,接受荷蘭媒體訪問嗰陣首度公開批評C朗嘅專業操守,直指佢喺上場熱身賽提早離場係破壞團結,行為「不能接受」。據報曼聯周日(7日)英超開鑼戰對白禮頓,C朗將會被貶為後備。

曼聯上周日友賽華歷簡奴,因「家庭原因」請假半個月嘅C朗首度復出,但表現差勁半場被換走,佢更被影到喺比賽未完已經離開球場,引嚟球迷質疑。坦哈格喺MUTV賽後訪問對C朗離場事件隻字不提,但日前接受荷蘭媒體《Viaplay Sport》訪問就大爆發,上任後首度公開批評C朗。

忍無可忍,坦克終於炮轟C朗之敗行!😪

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20220804/bkn-20220804080052338-0804_00882_001.html

在位求穩,  在野求亂 !
引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-8-4 10:02 發表

佢話"不能接受"又如何呢?
佢將C朗放在後備。😅

引用:
原帖由 barca883 於 2022-8-4 10:01 發表
阿朗同老費告狀就可以將坦克踢走 
嘩費格遜影響力仍然強大!

引用:
原帖由 Edgar944 於 2022-8-4 11:18 發表

Yes, 曼聯前面 除左辛祖, 其餘人工, 全部都唔及 C朗 一半.
完全正確!

引用:
原帖由 最強王者C朗 於 2022-8-4 11:51 發表
始終係歷史上最強嘅足球員,點都要就佢嫁啦
我都認為朗伯係史上最強橫的球員!

引用:
原帖由 Ivan_s 於 2022-8-4 12:20 發表

其實呢個年代仲邊有行軍訓呢種領隊,d球員人工高過你,點解仲要俾你小😂
咁可以取消曼聯領隊職位!

引用:
原帖由 fallintothesky 於 2022-8-5 19:00 發表

你自己都係上任不久的, 櫈都未坐暖, 就公開批評球員...
咁坦克為何會公開批評C朗?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]