• 瀏覽: 14,808
  • 回覆: 85
引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2022-8-4 17:26 發表

乜水魚呢10年有團結過咩?
搞走摩佬嗰時算團結架

引用:
原帖由 messissem 於 2022-8-4 22:50 發表

淚?
笑到 發夢都笑醒呀😂
何等球員,人人喊打?!

引用:
原帖由 肆崽泰廊證仁吒 於 2022-8-5 09:04 發表

何等球員,人人喊打?!
好名

引用:
原帖由 sng850 於 2022/8/4 08:53 發表
C朗拿度要求離開曼聯嘅鬧劇持續,一直堅持唔會賣走C朗嘅領隊坦哈格,日前終於忍無可忍,接受荷蘭媒體訪問嗰陣首度公開批評C朗嘅專業操守,直指佢喺上場熱身賽提早離場係破壞團結,行為「不能接受」。據報曼聯周日(7日)英超開鑼戰對白禮頓,C朗將會被貶為後備。

曼聯上周日友賽華歷簡奴,因「家庭原因」請假半個月嘅C朗首度復出,但表現差勁半場被換走,佢更被影到喺比賽未完已經離開球場,引嚟球迷質疑。坦哈格喺MUT ...
你自己都係上任不久的, 櫈都未坐暖, 就公開批評球員...

引用:
原帖由 fallintothesky 於 2022-8-5 19:00 發表

你自己都係上任不久的, 櫈都未坐暖, 就公開批評球員...
咁坦克為何會公開批評C朗?

引用:
原帖由 anish01 於 2022-8-4 15:44 發表

點會,C朗同曼聯高層開過會要求免費離隊,係曼聯唔放人,點會有違約金,如果有都係C7違約?
我估依加曼聯更衣室內有二派人,一派支持C7, 另一派就想佢離開,相信坦克都想佢走但曼聯上層唔批!
應該C朗會留隊或許會走,應該留隊,費SIR勸佢留隊姐
應該留隊,最大問題轉會收購問題而鬧離隊。

引用:
原帖由 sng850 於 2022/8/5 20:06 發表

咁坦克為何會公開批評C朗?
因為沉唔住氣囉, 同C朗一樣

C朗係最強的!1人拯救曼聯!!
曼聯由2變6係因為全部都係豬隊友、豬教練!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]