• 瀏覽: 27,028
  • 回覆: 56
落雨泊位唔易睇位

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-8-4 12:17 發表

著短裙仔去考應該再易啲pass
要加背心。

引用:
原帖由 Averyon 於 2022-8-4 09:43 發表
我星期五考車,天氣報告話星期五仍然落雨,有人話落雨考車會易pass啲又有人同我講可以報定下次…
落雨考車個阿sir會唔會鬆手啲?我唔想考多次呀
落雨難好多,天黑黑,路面唔清楚。地滑踩brake好難停。

引用:
原帖由 kan911031 於 2022-8-4 16:07 發表
大乳會易啲pass
鳩fing fing去考一定肥佬 因為你會當左碌野係波棍

引用:
原帖由 嘉茵 於 4/8/2022 14:38 發表

當年記憶考 10點,跑馬地試場考,過咗返工返學時間,行人同車都比較少,斜路泊車 ok後,出馬路,D燈位全部綠燈直通行車(其中一個燈位在斜路,我事前都怕斜路停車後死火開唔到車,所以,好彩無遇上以上情況) ,之後唯一考驗是有架車停咗係我前面暫時無行,我當時選擇停車無即時爬頭,之後架車確定死車,所以才再開車爬佢頭,之後就無驚無險返試場等結果,一 Take Pass😁我承認係好多幸運巧合才 Pass到 ...
跑馬地考L位好過掃杆埔S位

睇下落咩雨 如果好大雨 你路都睇唔到
個人覺得天晴會容易啲

五個字車慢軚快

拿,我就落大雨考既。我記得我空波滑行左2,3秒,但即刻停車踩極力子入一波吊住個極力子,個啊sir 係比我pass左。我唔知關唔關落雨事啦,果日落大雨個啊sor就真係好鬆手。

引用:
原帖由 cmk0160 於 2022-8-4 23:27 發表

鳩fing fing去考一定肥佬 因為你會當左碌野係波棍
要睇當咗邊碌野做波棍 同埋要睇性別

貼身,加細,露臍tee, 絹質超短波褲,唔著底褲,記住一定要扯晒旗,鳩頭位再整濕少少... 包你一定合格!

天雨路滑人自然會謹慎,謹慎就會加倍小心駕駛,自然更容易考過

可以表演水渠入彎

真係易啲pass  不過PASS係下一位 

引用:
原帖由 kan911031 於 2022-8-5 13:56 發表

要睇當咗邊碌野做波棍 同埋要睇性別
考牌官碌嘢係波棍 is for sure

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-8-4 12:17 發表

著短裙仔去考應該再易啲pass
—超短熱褲仔應該好少少。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]