• 瀏覽: 22,966
  • 回覆: 53
我星期五考車,天氣報告話星期五仍然落雨,有人話落雨考車會易pass啲又有人同我講可以報定下次…
落雨考車個阿sir會唔會鬆手啲?我唔想考多次呀

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線
引用:
原帖由 Averyon 於 2022-8-4 09:43 發表
我星期五考車,天氣報告話星期五仍然落雨,有人話落雨考車會易pass啲又有人同我講可以報定下次…
著短裙仔去考應該再易啲pass

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-8-4 12:17 發表

麻甩佬著短裙?

引用:
原帖由 Averyon 於 2022-8-4 09:43 發表
視乎係咪返工上學,或放工放學時間,人多出沒附近,變數多,又逢下雨,變化地,變數亦多。落大雨車窗睇唔清,斜路泊車,大雨下又添變數。。。。。。最後,睇天時地利人和能否配合。。。。。

落雨可以有藉口揸慢啲,咪易啲囉!

引用:
原帖由 黃狗蘇 於 2022-8-4 13:02 發表

麻甩佬著短裙?
我都諗緊

引用:
考牌,最緊要係考態度同安全, 唔好理佢乜嘢天氣,記住呢兩樣嘢喇。

年卅十晩應該易啲。

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-8-4 12:17 發表

仲要著低胸露膊衫 👀😘😝

引用:

着條yoga 褲+tea bag ,機會pass 大

當年,我考路試3點.落住細雨.
2點半已出車試場, 因為前面師兄們都屎哂泊位,冇野出.
最後我都只泊位 pass .

引用:

麻甩佬著短裙?
著超短褲, 最好剃哂 D 版腳毛, 顯得雙腿夠白滑!

引用:
原帖由 amstrong668 於 2022-8-4 13:37 發表

着條yoga 褲+tea bag ,機會pass 大
T back 或底底要著紅色, 運氣更加旺!🩲😆

引用:

麻甩佬著短裙?
考官見到佢咁樣,唔駛開車都passed 佢啦

考試前,師父請你食粒糖, 易pass D

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]