• 瀏覽: 29,566
  • 回覆: 119
  • 追帖: 2
大叔: 我柯屎多個你柯尿呀!

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-8-4 12:16 PM 發表
你個大叔同事都幾慘
其實唔只後生係咁,好多人都係咁,唔知咩叫謙虛同尊重

引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2022-8-4 10:30 發表
請左幾個fresh grad,返左工兩個禮拜多啲有個女仔比個麻煩大叔同事針對,無論個女仔做咩個大叔都可以捉佢錯處,同一樣野其他新同事做錯大叔又唔鬧佢地
而個女仔屬於比人鬧一句可以頂十句,所以幾乎每日都會聽到佢地係office到鬧交已經變成每日我最期待既畫面

返工唔夠一個鐘大叔又走去鬧個女仔連影印野都唔識,鬧佢點解唔打直印要打橫印,打橫印會睇唔到啲字
個女仔話:打直印要將兩張紙痴埋一齊先唔 ...
大叔態度有問題, 但其實話人地中海大肚腩…..可以係人身攻擊…..

我都鍾意呢個女仔!

不過我唔會鬧佢!

「食鹽多過你食米」都拆到!醒!

咁黑暗?

大叔長期申請

引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2022-8-4 10:30 發表
請左幾個fresh grad,返左工兩個禮拜多啲有個女仔比個麻煩大叔同事針對,無論個女仔做咩個大叔都可以捉佢錯處,同一樣野其他新同事做錯大叔又唔鬧佢地
而個女仔屬於比人鬧一句可以頂十句,所以幾乎每日都會聽到佢地係office到鬧交已經變成每日我最期待既畫面

返工唔夠一個鐘大叔又走去鬧個女仔連影印野都唔識,鬧佢點解唔打直印要打橫印,打橫印會睇唔到啲字
個女仔話:打直印要將兩張紙痴埋一齊先唔 ...
大叔的愛。
我係阿叔,從此會改口講,我食女多過你食仔。

食米多過你食鹽

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-8-4 12:55 發表
個呀叔好明顯係想溝條女 所以成日串佢博條女注意,反間計,溝女呢D你識條鐵咩
九成都係~

唔理條女米得囉

引用:
原帖由 daimonster 於 2022-8-4 21:38 發表

大叔態度有問題, 但其實話人地中海大肚腩…..可以係人身攻擊…..
同話女人平胸一樣,你話告唔告得

哈哈,小心大叔之後撳住條𡃁妹,跟住…. 腎虧呀喇,問妳死未,整翻枝事後煙先!

引用:
原帖由 chingtszki2015 於 2022-8-4 21:42 發表
我都鍾意呢個女仔!

不過我唔會鬧佢!

「食鹽多過你食米」都拆到!醒!
個女仔應該咁答:死鹹蟲!盲搶鹽嗰時你儲咗好多啊。

其實大叔好可憐!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]