• 瀏覽: 29,572
  • 回覆: 119
  • 追帖: 2
大叔肯定條氣唔順
成日搵個女仔發洩

引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2022-8-4 10:30 發表
請左幾個fresh grad,返左工兩個禮拜多啲有個女仔比個麻煩大叔同事針對,無論個女仔做咩個大叔都可以捉佢錯處,同一樣野其他新同事做錯大叔又唔鬧佢地
而個女仔屬於比人鬧一句可以頂十句,所以幾乎每日都會聽到佢地係office到鬧交已經變成每日我最期待既畫面

返工唔夠一個鐘大叔又走去鬧個女仔連影印野都唔識,鬧佢點解唔打直印要打橫印,打橫印會睇唔到啲字
個女仔話:打直印要將兩張紙痴埋一齊先唔 ...
好多老屎忽好仆街
玩人,一啲簡單問題復雜化
要有啲港女先可以制衡下

無人機唔錯

引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2022-8-4 10:30 發表
請左幾個fresh grad,返左工兩個禮拜多啲有個女仔比個麻煩大叔同事針對,無論個女仔做咩個大叔都可以捉佢錯處,同一樣野其他新同事做錯大叔又唔鬧佢地
而個女仔屬於比人鬧一句可以頂十句,所以幾乎每日都會聽到佢地係office到鬧交已經變成每日我最期待既畫面

返工唔夠一個鐘大叔又走去鬧個女仔連影印野都唔識,鬧佢點解唔打直印要打橫印,打橫印會睇唔到啲字
個女仔話:打直印要將兩張紙痴埋一齊先唔 ...
個大叔想溝條女,不過佢咁衰,窒頭窒細,條女點都唔會受溝

人夾人緣真係無錯
或者有D人真係欠丙
大家可以留意身邊人與人嘅相處係好奇妙

樓主, 你間乜嘢公司嚟架, 可以容忍啲咁嘅人?

又幾搞笑喎啲對話

引用:
原帖由 時候已都不早 於 2022-8-4 13:02 發表
其實個大叔系米個女仔既老爸黎架咩都管住晒
似係啦

引用:
原帖由 時候已都不早 於 2022-8-4 18:54 發表

個大叔甘奇怪
好心你上頭就炒Q左佢啦!影響士氣
可能單身得太耐,搞到佢個人咁燥底

引用:
原帖由 cmk0160 於 2022-8-4 20:17 發表
大叔: 我柯屎多個你柯尿呀!
咁佢腸道都幾健康…

引用:
原帖由 daimonster 於 2022-8-4 21:38 發表

大叔態度有問題, 但其實話人地中海大肚腩…..可以係人身攻擊…..
但係事實上大叔又真係有地中海同大肚腩…

引用:
原帖由 chingtszki2015 於 2022-8-4 21:42 發表
我都鍾意呢個女仔!

不過我唔會鬧佢!

「食鹽多過你食米」都拆到!醒!
食咁多鈉都唔好,提醒佢要注重健康姐

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-8-4 22:26 發表

大叔的愛。
我係阿叔,從此會改口講,我食女多過你食仔。
但係呢個大叔食唔到女,講唔到呢句野

引用:
原帖由 阿兜 於 2022-8-5 00:02 發表

同話女人平胸一樣,你話告唔告得
講事實算唔算人身攻擊?

引用:
原帖由 老司機🚬 於 2022-8-5 05:44 發表
其實大叔好可憐!
冇啦啦比佢鬧都好可憐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]