• 瀏覽: 29,562
  • 回覆: 119
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2022-8-5 11:53 發表

但係事實上大叔又真係有地中海同大肚腩…
講人事實咪人身攻擊 ,高矮肥瘦, 四眼, 大胸飛機場, 傷病殘疾 ……

大叔的愛..

咪由佢地囉。

Poor uncle

個女仔人生攻擊同事, 當然炒得啦

如果無錯就理直氣壯,唔使玩人身攻擊

有D老鬼有恃老賣老心態,諗嘢偏激咗。唔知係唔係每個人老咗都會咁

呢個幾好笑,好似父女嗌交咁樣

引用:
原帖由 時候已都不早 於 2022-8-4 18:54 發表

個大叔甘奇怪
好心你上頭就炒Q左佢啦!影響士氣
同意,搞到成條Team烏煙瘴氣,靚妹駁嘴真係情有可願

呢d情況一定係炒一個人
想留邊個 就睇你老細啦

引用:
原帖由 syc993022 於 2022-8-8 20:45 發表
個女仔人生攻擊同事, 當然炒得啦
要炒咪叫老細炒

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-8-10 09:31 發表
有D老鬼有恃老賣老心態,諗嘢偏激咗。唔知係唔係每個人老咗都會咁
我公司都有個人好似呢位大叔
今天的我打倒昨日的我
琴日講過啲咩今日可以完成180度倒返轉嚟鬧人

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2022-8-10 15:39 發表

要炒咪叫老細炒
Of coz 個阿叔 應該同佢老細反映 等佢老細炒人, 老細唔搞就上hr一定ko到條女

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2022-8-10 15:41 發表

我公司都有個人好似呢位大叔
今天的我打倒昨日的我
琴日講過啲咩今日可以完成180度倒返轉嚟鬧人
一個人老咗又冇乜成就,心態都會變成咁,想攞返D成功感

引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2022-8-4 10:30 發表
請左幾個fresh grad,返左工兩個禮拜多啲有個女仔比個麻煩大叔同事針對,無論個女仔做咩個大叔都可以捉佢錯處,同一樣野其他新同事做錯大叔又唔鬧佢地
而個女仔屬於比人鬧一句可以頂十句,所以幾乎每日都會聽到佢地係office到鬧交已經變成每日我最期待既畫面

返工唔夠一個鐘大叔又走去鬧個女仔連影印野都唔識,鬧佢點解唔打直印要打橫印,打橫印會睇唔到啲字
個女仔話:打直印要將兩張紙痴埋一齊先唔 ...
咁你小心有3高,食太多鹽冇益架😂😁🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]