• 瀏覽: 2,098
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
+4
見呢排要清假,平日就同老公去咗洋紫荊維港遊,當拍下拖食下野,仲有得上船睇幻彩詠香江
平時都唔會睇,但發現係船度睇又幾浪漫  
我平日上船,唔算好多人,係北角碼頭上船
之後就開始食buffet,d野食都ok,d熱食味道唔錯,款式都算多
(求其影咗幾張相,大家可以睇睇)

之後去到7:15就會開船,比我諗既平穩,唔影響食嘢。
差唔多8點個陣就可以去船外面霸定個靚位睇睇幻彩詠香江,主要都係睇燈飾,我攝影技術麻麻,大家將就下 XDD

雖然只係幾個鐘,但係都幾開心,平時淨係出下街食飯,今次又係船度食buffet同睇show,個感覺好似返返去以前拍拖咁

可以食幾個鐘??

去staycation都去到膩,上下船都好似幾好,如果有得過埋夜仲好 lolll

引用:
原帖由 Timtim2468 於 2022-8-4 16:58 發表
可以食幾個鐘??
同問,我都想知
不過我估都係食到10點,好似平時d餐廳咁

引用:
原帖由 Timtim2468 於 2022-8-4 16:58 發表
可以食幾個鐘??
食到9點半呀,都夠晒時間食幾轉

引用:
原帖由 藥水3千 於 2022-8-4 17:05 發表
去staycation都去到膩,上下船都好似幾好,如果有得過埋夜仲好 lolll
其實個feel係幾好架,又可以睇到表演

要點book架? 係咪每日都有?

引用:
原帖由 chilong2233 於 2022-8-4 17:59 發表

其實個feel係幾好架,又可以睇到表演
未試過咁近睇幻彩詠香江

挺好的

引用:
原帖由 dinglingw 於 2022-8-5 13:49 發表
要點book架? 係咪每日都有?
可以上網book架,差唔多日日都有。
Btw,佢呢排有優惠,如果要用優惠既就要打電話或者whatsapp book~

引用:
原帖由 dinglingw 於 2022-8-5 13:50 發表

未試過咁近睇幻彩詠香江
係呀,個feel真係唔同d,幾開心

香港維港真幾靚

不錯的介紹

請問每位幾錢

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]