• 瀏覽: 16,052
  • 回覆: 303
  • 追帖: 1
+2
唔好講演唱會事件, 其實姜濤係個人訪問都講過好多次30歲前退休
其實周街既人都認得佢, 咁佢唔做藝人, 又可以係香港做咩?
引用:
姜濤23歲生日|曾自爆欲30歲退出幕前最大原因 欲買樓公開理想生活 文章版權為新傳媒集團所擁有

被問到對加入娛樂圈的感覺,他表示不一定可以長待在娛樂圈一世:「對於真正熱愛表演嘅人嚟講,呢一行係每個人都想入嘅門檻,但我自己覺得我並唔適合太長時間留喺呢一行,我未必會喺呢一行留得好耐,呢個係我一直以嚟都有同大家講嘅一件事。唔知呢,可能除咗上舞台之外,呢一行嘅其他嘢唔係好適合我。」  
引用:
【MIRROR成員】姜濤自言要在最美好時光退出 想享平靜生活:30歲轉做幕後

咁退出幕前, 又可以轉做咩工? 係咪賣姜糖?

其實佢係肥仔底係好岩做廚房

其實幾年間佢應該唔算搵好多
可能都係三兩千萬之間
咁快淡薄名利
咁我又真係重新欣賞佢喎

除非“嫁”人啦~否則,邊個會信?😎

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2022-8-4 14:58 發表
唔好講演唱會事件, 其實姜濤係個人訪問都講過好多次30歲前退休

:fs ...
姜濤真係好有才華, 希望姜濤繼續做藝人, 為香港爭光.

引用:
原帖由 返工會暈 於 2022-8-4 15:09 發表
其實幾年間佢應該唔算搵好多
可能都係三兩千萬之間
咁快淡薄名利
咁我又真係重新欣賞佢喎
三兩千萬, 慳慳地, 又識投資抗通漲, 都夠使既.
MIRROR 搵得最多應該係ANSON LO 同EDAN.

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2022-8-4 14:58 發表

去廟街,做企街

網紅、男模、小鮮肉切割員、樓面餐飲服務員、售貨員…

引用:

咁姜仔可以做生意。

DUCK

引用:

去日本做AV男優,同日本男優格鬥

引用:
原帖由 有蛇路的二打六 於 2022-8-4 15:33 發表

咁姜仔可以做生意。
做PTBF

引用:
原帖由 tkkay623MK2 於 2022-8-4 15:51 發表
DUCK
得咗

引用:
原帖由 友善閑逛的間尺 於 2022-8-4 15:32 發表

去廟街,做企街
咁佢做女客人生意,還是男客人生意?

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2022-8-4 15:22 發表

姜濤真係好有才華, 希望姜濤繼續做藝人, 為香港爭光.
希望佢個人又再開演唱會,再請阿Mo同阿Fung。

主題標籤 #mirror #姜濤
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]