• 瀏覽: 45,622
  • 回覆: 62
呢幾年都好興staycation,我自己都周不時同朋友會去staycation,但去左呢間酒店之後真係驚左唔敢再去啦

唔間酒店就唔開名啦,但佢就係喺荃灣,其實一入到房,第一眼就已經覺得佢D光都唔係好夠咁,暗暗地,枕頭又會見到有啲頭髮絲,果陣心諗間酒店清潔清得真係唔係幾好,頭髮絲咁多都有嘅,本身諗住轉房,但同行嘅朋友唔想郁,最後冇轉到。

去到夜晚訓覺果陣,廁所係咁有沖廁聲,我差啲懷疑我個fd係唔係腎虧,腎有事,點解可以去咁多次廁所,但望真係啲,隔離張床又有人訓緊,咁邊到嚟嘅沖廁聲?呢個時候我就已經好驚,我就當咩都聽唔到啦,之後突然間,我feel 到自己好似被啲野壓住左,郁都郁唔到,勁有壓迫感,嚇到我將以前學校學過嘅道德經、聖經節錄都唸埋,過左一陣先終於冇事。

第二日訓醒,我朋友見我面青青,問我係唔係唔舒服,琴晚係咁去廁所,佢話聽到廁所有沖廁聲,以為係我去廁所。我最後都冇同我朋友講其實去廁所嘅人唔係我...

引用:
原帖由 暗人不做明事 於 2022-8-4 16:51 發表
呢幾年都好興staycation,我自己都周不時同朋友會去staycation,但去左呢間酒店之後真係驚左唔敢再去啦

唔間酒店就唔開名啦,但佢就係喺荃灣,其實一入到房,第一眼就已經覺得佢D光都唔係好夠咁,暗暗地,枕頭又會見到有啲頭髮絲,果陣心諗間酒店清潔清得真係唔係幾好,頭髮絲咁多都有嘅,本身諗住轉房,但同行嘅朋友唔想郁,最後冇轉到。

去到夜晚訓覺果陣,廁所係咁有沖廁聲,我差啲 ...
道德經可以趕鬼咩 你講經呀

你係咪唸錯左做主禱文呀

咁隻鬼有無放廁板, 
似係男鬼定女鬼? 

引用:
原帖由 ibm1 於 2022-8-5 09:23 發表
咁隻鬼有無放廁板, 
似係男鬼定女鬼? 
我有聽到放廁板嘅聲,但我唔知係男定女鬼

引用:
原帖由 洛妍 於 2022-8-4 16:57 發表

道德經可以趕鬼咩 你講經呀
唸完個心都平靜左啲

引用:
原帖由 暗人不做明事 於 2022-8-5 10:59 發表

我有聽到放廁板嘅聲,但我唔知係男定女鬼
咁似係女鬼喎...
咁都好... 應該齋砸下...
無蝕底...

通常個人放鬆左就無事...
咁你被砸完,
有無繼續瞓? 定係心驚驚等天光呀?

引用:
原帖由 暗人不做明事 於 2022-8-4 16:51 發表

小甜甜嗰間?

係咪HIGH左?

引用:
原帖由 ibm1 於 2022-8-5 11:04 發表

咁似係女鬼喎...
咁都好... 應該齋砸下...
無蝕底...

通常個人放鬆左就無事...
咁你被砸完,
有無繼續瞓? 定係心驚驚等天光呀?
咁都分到男女?!

引用:
原帖由 暗人不做明事 於 2022-8-5 18:12 發表

咁都分到男女?!
試問男鬼又點會咁好手尾放廁板吖~
咁好手尾又唔駛做鬼啦...

好奇一問,點解同行朋友,會無啦啦在荃灣 staycation ?

引用:

荃灣某酒店有女人自殺
你唔會就係住中果間房呀

心理作祟

引用:

比我直接小佢老母。

之前1個返通宵更,又係有隻野係咁整跌File、閃下燈、在我耳邊唔知講乜,嘈住我訓覺,我即刻大聲小佢老母,你個PK唔使訓我要訓,要玩就去其他地方玩,之後就乜事都無。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]