• 瀏覽: 4,783
  • 回覆: 40
+2
夾好曬口供,
先個個 只係IG,講咩 只求人冇事,乜鬼希望Dancer好返
其實只係對住空氣講 一堆 虛偽 廢話!!!

引用:
原帖由 huhuing 於 2022-8-5 13:29 發表

好聽啲,要商量好晒啲嘢先得。
說好既敢言電視台,連一句感受 都要商量好先講得

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-8-5 09:38 發表

比虛偽更虛偽
等左一個星期,只係聽到個個 一堆 虛偽 既留言

引用:
原帖由 keyboard-soiler 於 2022-8-6 01:33 發表

說好既敢言電視台,連一句感受 都要商量好先講得
封鎖消息唔啱

引用:
原帖由 西九濃濃的bb 於 2022-8-5 13:34 發表
依班人嘅嘢已經無興趣去知
一堆虛偽既留言

.

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2022-8-5 13:56 發表
仲未慰問傷者 只係講復出 即係理九條跳舞仔死
一句空洞既廢話,只為復出而講

自由打鴨...仆街咁白色恐怖既

引用:
原帖由 護陰急先鋒 於 2022-8-5 17:51 發表
呢幾句都要用咁多時間去度?
係囉,等左一星期,只係聽到一個個 空洞既癈話

引用:
原帖由 huhuing 於 2022-8-6 01:36 發表

封鎖消息唔啱
而家連講個人感受,之前都要封鎖先恐怖呀

引用:
原帖由 keyboard-soiler 於 2022-8-6 01:45 發表

而家連講個人感受,之前都要封鎖堆先恐怖呀
過後詳簽簽,佢話乜都得㗎啦。

垃圾

講真 幾時有得佢哋個演唱會呀?

引用:
原帖由 PPWS 於 2022-8-4 22:18 發表
https://topick.hket.com/article/3319975?r=cpstna

上午全體返公司訓話, 下午回復出ig

重唔係早前封咀, 依家夾好哂口供出post,  幾時慰問下傷者?
垃圾

學問真係緊要,成班MK仔,冇腦冇智慧,有事咁耐先諗到點講。
姜生仲衰,話會企番起身,吊你有冇諗個有個仲瞓緊,點企起身呀?

引用:
原帖由 PPWS 於 2022-8-4 22:18 發表
https://topick.hket.com/article/3319975?r=cpstna

上午全體返公司訓話, 下午回復出ig

重唔係早前封咀, 依家夾好哂口供出post,  幾時慰問下傷者?
收皮喇,假仁假義,睇到你班垃圾,真係好作嘔,不但無關心傷者,仲想出來洗白,醜陋不堪,如果你仲有一點良心,你就永遠消失。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]