• 瀏覽: 7,839
  • 回覆: 103
【Now Sports】基斯坦奴朗拿度周四如常參與曼聯操練,英國傳媒指,因馬斯亞受傷,領隊坦夏或會在開鑼首戰對白禮頓時派C朗正選上陣。
基斯坦奴朗拿度(Cristiano Ronaldo)希望今夏離開曼聯已是公開的秘密,但曼聯早前已表明他是球會非賣品,離隊一事仍未有下文,基於仍有1年合約在身,C朗早前已歸隊復操,包括周四出現在卡靈頓操練場,備戰下周日開鑼戰主場對白禮頓的英超開鑼戰。

C朗早前在曼聯熱身賽對華歷簡奴一役正選披甲踢了半場,但比賽未完結前便已離場,紅魔領隊坦夏賽後坦言情況不能接受,儘管對C朗是有所不滿,但英國《每日郵報》指,坦夏極有可能在對白禮頓一役派遣他正選上陣,原因是曼聯另一前鋒馬斯亞有傷在身,將不能在開鑼首戰落場攻堅。

拜仁慕尼黑、車路士和馬德里體育會均是今夏傳出有意收購C朗的球會,基於曼聯不肯放人,英國《每日郵報》指,C朗經理人文迪斯早前已要求曼聯開心見誠,道出首肯放走C朗的「真實價格」。

https://sports.now.com/mobileweb/news/details?id=36693844273

拜仁慕尼黑、車路士和馬德里體育會均是今夏傳出有意收購C朗的球會,基於曼聯不肯放人,英國《每日郵報》指,C朗經理人文迪斯早前已要求曼聯開心見誠,道出首肯放走C朗的「真實價格」。

根本係曼聯唔肯放人,價錢傾唔掂所以一間一間球會唯有出聲明退出

傾唔掂 要價好高咩?相信不會貴過得一年約的利雲掛...😐

引用:
原帖由 一休二師弟 於 2022-8-5 00:04 發表
高唔高過利雲唔知
但一定高過梅西

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-5 00:08 發表

高唔高過利雲唔知
但一定高過梅西
美斯要走咩??扯美斯講有乜關係呀?😐

引用:
原帖由 一休二師弟 於 2022-8-5 00:04 發表
要價好高呀,上季曼聯用25m同祖記接貨,今季踢得咁差基本上過10m都冇人會接,即係話係人吹到轉會費記錄保持者而家根本唔值錢。

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2022-8-5 00:11 發表

要價好高呀,上季曼聯用25m同祖記接貨,今季踢得咁差基本上過10m都冇人會接,即係話係人吹到轉會費記錄保持者而家根本唔值錢。
如果話個個搶住要 証明有價值  肯25m 又肯減幾成人工 又點會冇人要呢?

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-5 00:08 發表

高唔高過利雲唔知
但一定高過梅西
曼聯成績咁其他球會擺明成機壓價,一定傾唔埋。

引用:
原帖由 一休二師弟 於 2022-8-5 00:10 發表

美斯要走咩??扯美斯講有乜關係呀?😐
2023梅西唔洗敗走咩?
再講文中夠無講利雲 
你又講既?

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-5 00:19 發表

再講文中夠無講利雲 
你又講既?
球王唔單止唔貴,仲係免費,一次又一次

吊!朗伯又有機會刷數據

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-5 00:19 發表

再講文中夠無講利雲 
你又講既?
講利雲因為大家同時今年得一年約  在朗迷眼中 相信利雲也一定比不上c朗 如果利雲今夏刀賣得出 相信朗迷講到c朗能一己之力保曼6 的係事實  如要價唔比利雲高 道理大把人搶住要(之前你們也係基於這些理由話c朗個個爭住要)2023年?到時美斯不退休 你再開帖討論呢個啦..😐

nowsports 呢個作者係朗粉定啱啱響山洞出返嚟? 

引用:
原帖由 梅西分析員 於 2022-8-5 00:21 發表

球王唔單止唔貴,仲係免費,一次又一次
免轉會費同免費都唔識分?

唔洗出糧?朗伯就比人扣糧喇 

明明文中講阿朗執馬斯亜二攤搶到正選,無啦啦變咗吹奏轉會費

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]