• 瀏覽: 36,653
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
+8
AD開始有錶’睇’ ,不是’賣’。

引用:
原帖由 kr1201 於 2022-8-5 22:18 發表

係真錶就標個價錢出來賣,展覽品係dummy有咩出奇
不是A貨,只係冇機芯的表。

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2022-8-6 13:29 發表
你地上網睇下AD最新點玩法先啦
用VIP方法, 仲要只可買勞, 由最普通買起, 儲夠一定買貨錢咪比隻熱門運動款你囉
買返兩三隻金剛DJ, 咪正價比買十仔你囉

即係如果你真係想買一隻運動款, 又唔想儲貨, 即係叫你出去買囉
羅輯來說,買左 DJ 金鋼或全金,己經威左成條街,仲洗入鋼運動款。

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2022-8-9 21:47 發表

不是A貨,只係冇機芯的表。
你點知無機芯?

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2022-8-9 22:07 發表

你點知無機芯?
sale 屎話非賣品,冇機芯,我唔信,攞上手,搖下佢,上下鏈(錶冠可拉曬出來)。不清楚全部display 係咁?

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2022-8-9 21:50 發表

羅輯來說,買左 DJ 金鋼或全金,己經威左成條街,仲洗入鋼運動款。
你用黎威???已經冇意義。
我係覺得靚,岩自己外型,平時帶又好睇帶又開心去決定買不買。

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2022-8-9 22:39 發表

你用黎威???已經冇意義。
我係覺得靚,岩自己外型,平時帶又好睇帶又開心去決定買不買。
其實41DJ 係好蝦人帶,可以帶得好寸,又可以帶得好土。睇人而意。

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2022-8-9 22:47 發表

其實41DJ 係好蝦人帶,可以帶得好寸,又可以帶得好土。睇人而意。
我都覺得靚,
只係吾好帶錶走黎以為好威咁姐。
好多有$佬帶精工,底調,自在,舒服。

引用:
原帖由 samkwong1 於 2022-8-5 11:20 發表
問了,有價錢的就可以買
睇吓咩款先得㗎!見到有錶有價錢就9衝,好似發現新大陸咁樣⋯⋯傻傻地

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2022-8-9 22:47 發表

寸 或 土 怎樣分別?

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2022-8-9 23:13 發表

寸 或 土 怎樣分別?
感覺,好似睇女,靚定唔靚。

引用:
原帖由 stunt790 於 2022-8-5 13:51 發表
之前咁高姿態僅供觀賞,點會咁快??
即是唔俾買

嗯 正價入到了